cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ön kamera

(Topic created on: 06-29-2022 06:59 PM)
338 Views
ilksan
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bir yıldır s20 plus kullanıyorum. Ön kamerada selfie çekimlerinden memnun değilim hiç doğal durmuyor hep soğuk tonlar ve gerçekten telefona hiç yakışmayan bir ön kamera olmuş. Note 20 modelini inceleme fırsatım oldu kendi telefonumla karşılaştırdım onun ön kamerası daha iyi geldi aynı yılda çıkan modeller ama **bleep** var. Acaba sadece benim kullandığım model mi böyle yoksa s20 plus kullananlar memnun mu? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ilksan,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Yaşadığınız durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Selfie rengini sıcak kısmına alabilirsin bir tık daha sıcak renkler çekecektir ön kamera
ilksan
Active Level 3
Galaxy S
Öyle kullanıyorum ama **bleep** yok genel olarak selfie kötü çekim yapıyor maalesef ama yeterli ışıkta UHD 30 fps de çok iyi videolar çekiyor aynı kamera fotoğtafta bu kadar kötü çekmesi üzücü
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Hımm ,yazılımsal bir durum olabilir kardeşim
ilksan
Active Level 3
Galaxy S
Bilmiyorum artık. Bence gerçeten modele yakışmayan çekimler yapıyor. Size de teşekkür ederim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ilksan,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Yaşadığınız durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes