cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ÖNEMLİ yardımlarınızı bekliyorum

(Topic created on: 06-29-2024 09:18 PM)
289 Views
turbolaz
Active Level 3
Options
Galaxy S
İnstagram dan uyku sersemi bi mesaja tıkladım hesabım çalındı zar zor geri aldım. Şimdi ne olur ne olmaz diye telefonu sıfırlamak istiyorum. Bişey indirmedim ama yine de bunu yapmak istiyorum. Belki virüs bulaşmıştır diye. Şimdi bunun için en iyi şey sıfırlama yapmak mı yoksa fabrika ayarına dönmek mi? Bir an önce önerilerinizi bekliyorum
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Linke tıklamak genel olarak cihaz tarafında sorun çıkarabilir. Cihaz erişimi verilmiş olabilir. Hard Reset atarak sıfırlayın. Çok önemli değilse mail hesabınızı ds değiştirin. İhtimaller üzerinde durmamız gerekli
turbolaz
Active Level 3
Galaxy S
Her şeyin şifresini değiştirdim iki aşamalı koruma yaptım. Hiçbir veri yedeklemicem sadece google hesabındaki kişiler olacak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Önlemler iyi ancak şunu da unutmayın karşıda ki kişi işinde iyiyse 2FA aşamasını bypass edebilir
turbolaz
Active Level 3
Galaxy S
O yüzden cihazı temizlemek istiyorum ben de bildiğiniz iyi yöntem varsa paylaşabilir misiniz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam ihtimal üzerinden değerlendirirsek bir İnternet Koruması edinin. Kaspersky veya Comodo İnternet iyi bir seçim olacaktır. Kaspersky daha fazla tavsiye ederim direkt İnternet üzerinden koruma sağlıyor.

Mümkünse ücret ödeyin. İmkanınız yoksa ücretsiz sürümde devam edebilirsiniz. Eğer ağa bulaştığını düşünüyorsanız İnternet sağlayacınız ile görüşüp onları da bilgilendirin. Bunun karşılığında ücret isterler mi bilmiyorum maalesef.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Güvenli forumlar ☺️🙏🏻
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Avast in premium sürümünü öneririm çok iş görüyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Avasta ben pek güvenemiyorum hocam
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam açıkçası bende pek güvenemiyorum veri gizliliği konusunda ama 2016 dan beri avast kullanıcısı olarak söylüyorum avast çok iyi iş çıkarıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun sadece veri gizliliği değil hocam. Avast çok fazla yanlış virüs uyarısı veriyor. Virüs olmayanlara bile veriyordu. McAfee'de olduğu gibi habersiz Mining yaptı. Zamanında uygulama kapatılamıyordu bile. Satın aldığı Priform şirketi yani CCleanerda temiz bir sicile sahip değil