Resolved! Solved

Original topic:

screen mirror note 9

(Topic created on: 03-02-2020 12:21 AM)
527 Views
NemosRuno
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 9 içinde screen mirror yaparak ekranımızı televizyona nasıl yansıtabiliriz?

0 Likes
7 Comments
Solution
KARGIN
Active Level 4
Galaxy Note
yeni nesil samsung tv kullanıyorsanız yansıta bilirsiniz.eski tv lerde sadece görüntü video ve müzik yansıtılabiliyor
NemosRuno
Active Level 1
Galaxy Note
eski model akıllı olan Lg tv kullamıyorum. onda yansıtma olmuyor ancak cromecast olması lazım sanırım. Teşekkür ederim ilginiz için 👍
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy Note
Dostum wifi destekli bazı televiyozlarda da o özelliğin olması lazım. Bende arçelik marka var ve live share özelliğiyle kullanabiliyorum. En basit çözüm chrome cast.
NemosRuno
Active Level 1
Galaxy Note
benim lg tv 2012 de alındı ve lg youtube desteği başta olmak üzere birçok uygulamaya desteği sonlandırdı onun için chrome cast en iyi çözüm duruyor dediğiniz gibi. ilginiz için teşekkürler 👍🙂
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
batuhan sen ultra ağır çekimde titreşimleri kaldır diye bir sey söylemiştin
eskiden bende vardı ama artık yok bulamıyorun sende varmı
0 Likes
strtr
Active Level 1
Galaxy Note
öncelikle tvniz wifi ile bağlı olmalı. kabloyla modeme bağlıysa olmuyor. sonra, lg webosta ekranı paylaş uygulaması var. onu açtıktan sonra telefondan smart thingsi açıp tvye bağlanıyoruz
0 Likes
KARGIN
Active Level 4
Galaxy Note
crome cast da olur tv box da olur. bu işlemi tv box da yapıyorum.bende samsung tv kullanıyorum 2012 model .aynen youtube ve diğer programlar kapatıldı.smart hub özelliği malesef çalışmadığından tv box tv ye yeni bir boyut getirdi.
0 Likes