Original topic:

pusula

(Topic created on: 01-12-2020 04:19 AM)
1767 Views
sambac
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 8 telefonumda pusulayı kalibre edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy Note
Hocam servisle iletişime geçin yüksek ihtimal arıza var.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
MrTürkTiM
Beginner Level 2
Galaxy Note
Telefon tuş takımındaki telefon tuş takımında * # 0 * # Bu, yukarıda gösterildiği gibi bir “gizli” servis menüsü getirir.Fayansların bir listesini göreceksiniz, “sensor” adlı bir işarete dokununŞimdi gerçek zamanlı olarak telefonunuzdaki tüm sensörleri görebiliyorsunuz, pusula kuzeydeki bir çizgiyle alt kısımdaki dairedir.Telefondaki pusula doğru şekilde kalibre edilirse, daireden geçen hat, yanında 3 rakamı olan mavi renkli olmalıdır. İçinde yeşil bir çizgi varsa ve bir sayı 2, bunun anlamı bir eksende düzgün bir şekilde kalibre edilmediği anlamına gelir, bu nedenle yukarıdaki yöntemde açıklandığı gibi (tercihen herhangi bir manyetik alanın yakınında olmayan) şekil 8 dansını yapmanız gerekir.Daireden geçen hattın yanında 3 numaralı maviyle işaretli olduğunu kontrol edin.

0 Likes
MrTürkTiM
Beginner Level 2
Galaxy Note
Bir dene derim
0 Likes
MrTürkTiM
Beginner Level 2
Galaxy Note
Pusulanızın ve diğer sensörlerin durumunu öğrenmek için Play Store’dan bir uygulama yükleyebilir ve bu da bunları ne zaman kalibre edeceğinizi bilmenize yardımcı olacaktır. GPS Essentials, örneğin, sadece bunu yapar.

0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
kırmızı çizgi ve 0 rakamı var ve dairenin uzerindeki yazıya dokununca kırmızı yazıyla FAIL yazıyor.
0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
0 Likes
Solution
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy Note
Hocam servisle iletişime geçin yüksek ihtimal arıza var.
0 Likes
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy Note
Hocam sizin yaptığınız fabrika testidir olması gereken buydu.
0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
cevaplar için teşekkür ederim. servis yolu gözüktü bana.
0 Likes
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy Note
Önemli değil hocam kolay gelsin.
0 Likes