cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

parmak izi sensorunun oldugu yerde kare seklinde beliren iz

(Topic created on: 03-23-2020 05:30 PM)
964 Views
EMRIS
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Arkadaslar note 10+ kullananlar bir kontrol etsin parmak izi sensorunun oldugu yerde kare seklinde bir iz cikiyormu icerdeki devrenin izi ekranda gun isigi altinda beliriyormu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba EMRIS,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Bu durum Parmak izi sensörünün ekranın altındaki bölgeye yerleştirilmesinden dolayıdır. Eğer güçlü bir ışık ortamındaysanız Parmak İzi Sensörü görünebilir. Bu, cihaz performansını etkileyen bir durum olmamakla birlikte normal bir durumdur.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

10 Comments
seyhann
Active Level 4
Galaxy Note
kardeş bende az once soyledim millete bizde de var bu sorun
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy Note
ssde gözükmez o ekranda var ve bir sorun değil doğal bir şwy
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
bu bir ayipli mal statusune girer bizi hakli cikartir cunku icerdeki devrenin ekranda gorunmesi diye birsey yok neticede bu telefonlar satilirken bundan hic bir sekilde bahsedilmedi tuketici hakem heyetine basvuracagim ki cihazin kendi arzasi oldugu icin 100 de 100 hakli bulunurum buda samsunga emsal teskil eder bu sorunu yasayan her arkadasa tavsiyemdir hakem heyetine gidelim
0 Likes
Kedicik1234
Active Level 3
Galaxy Note
Bu çok korkunç bişey bunu bildir Samsung'a bence.
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
samsungun haberi var fakat bu bir sorun degildir diyor cozum merkezi teknik servise yonlendiriyor teknik servis tuketici hakem heyetine git birsey yapamayiz diyor samsung bunun telefonun kendi arzasi oldugunu kabul edip birsry yapmiyor fakat ben tuketici hakem heyetine gidecegim kazanirimda cikacak sonuc herkezin telefinunu iade etmesine sebep olur samsung dusunsun gerisini
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
cunku bu bir donanimsal sorundur samsung bunu kabul ediyor tuketici hakem heyetinden cikacak sonuc sonunda sattigi busekilde ariza veren 100 lerce telefonu iade almak zorunda kalacak
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy Note
bu bir sorun değildir
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
ne sorun degildir arkadasim 12000 tl lik bir cihazin sensor donaniminin kare seklinde ekranda gorunmesimi degildir dalgami geciyosunuz samsung bu cihazi satarken bundan bahsettimi bu beni rahatsiz eden bir durumdur telefonun boyle bir ozelligimi var varsa nerde bilgilendiriliyor alici bu sensor donaniminin ekranda ekran yanigi olusturma durumudur ve basli basina bir sorundur icerdeki parcanin izinin ekeanda kare srklinde gorulmesi bir dinanimsal sorundur ve cihaz ayipli mal statusune girer
0 Likes
Princee90
Active Level 8
Galaxy Note

Bunun yazılımsal ya da donanımsal dorun olmadığını daha önce Samsung iletmişti zaten. Ve telefona herhangi bir zararı olmadığını da söylemişti. Bi sorun yaratıcak olsaydı eminim ki piyasaya sürülmezdi zaten

0 Likes