Resolved! Solved

Original topic:

note9 sms gelmiyor

(Topic created on: 05-08-2020 08:41 AM)
791 Views
selinabjk
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Gittigidiyor ve koçtaştan mesaj geliyor. Hiçbir banka veya kişiden msm gelmiyor. Böyle bi sorun yaşatan var mı?

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy Note

Mesaj verisini silerek dene. Ayarlar/Uygulamalar/üstte ki 3 nokta sistem uygulamalarını göster mesaj/depolama veri sil yaparak dene bence bu işlemi yaparsan sorun giderilir.

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba selinabjk,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
M52_5G
Active Level 1
Galaxy Note
sms ayarlarında engelleme yapmış olabilirsin. ayarlardan numara ve sms engellerini kontrol et
0 Likes
selinabjk
Beginner Level 2
Galaxy Note
engellenen listesi bomboş. daha önce göndermeye çalıştığım mesajlar biri ile konuşurken düşüyor. akabinde tekrar mesaj atıyorum o düşmüyor. bankalar hiç düşmüyor.
0 Likes
Yeniçeri
Active Level 5
Galaxy Note
Programların arka planda çalışmasını engellediysen sen uygulamayı açmadan sms gelmeyebilir.
0 Likes
selinabjk
Beginner Level 2
Galaxy Note
ayarlar sms te arka planda veri kullanılmasına izin ver kısmı aktif
0 Likes
ToprakS9PLUS4
Active Level 7
Galaxy Note
operator ile alakalı olabilir.
operatörünuzu arayark söyleyin bu durumu
0 Likes
selinabjk
Beginner Level 2
Galaxy Note
operatör bizde sorun yok diyor. bi kaç kod denettiler olmadı. samsung ile görüşün dediler. samsung operatöre yönlendirdi. ortada kaldım
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy Note

Mesaj verisini silerek dene. Ayarlar/Uygulamalar/üstte ki 3 nokta sistem uygulamalarını göster mesaj/depolama veri sil yaparak dene bence bu işlemi yaparsan sorun giderilir.

0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba selinabjk,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes