Original topic:

note 9

(Topic created on: 02-07-2020 08:35 PM)
447 Views
Resneli
Active Level 3
Options
Galaxy Note

telefonda animasyonları azalt ve animasyonları kapat seçeneklerini aktif etmeme rağmen, telefonda herhangi bir menüye veya uygulamaya tıkladığımda hantallık söz konusu. (tıklıyosun sinir edecek süre bekliyosun ki uygulama açılıyor)

benzer sorundan muzdarip olan var mı? one ui2'den mi kaynaklı yoksa benim telefona has bi durum mu??

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Resneli,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.  

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
enesmert
Active Level 7
Galaxy Note
güncelleme sonrası bazen böyle hatalar alabilirsiniz cihazınızı yedekleyip sıfırlasanız bence düzelir
0 Likes
Resneli
Active Level 3
Galaxy Note
teşekkür ederim ama onun da faydası olmadı.
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy Note
3 tuş denilen hard reset atmanıza rağmen düzelmediyse servise götürmeniz sizin yararınıza olacaktır
0 Likes
Resneli
Active Level 3
Galaxy Note
peki. sağolun
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 8
Galaxy Note
hantallık söz konusu değil maalesef telefonunuzu fabrika verilerine sıfırlamayı deneyiniz
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Resneli,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.  

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

Resneli
Active Level 3
Galaxy Note
yaptım ama değişmedi. teknik servise de danışırım artık
teşekkürler.
0 Likes