- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-15-2020
06:24 PM
(Last edited
01-15-2020
06:29 PM
by
User0000005
) in
gecen yil android 9 (pie) 15 ocakda dağıtılmıştı note 9 icin bu yil yeni cikan note 10 lara daha erken verdiniz android versiyonun yayinlanmasi ile samsung cihazinin almasi arasindaki sureden bahsediyorum da en azindan note 9 icin bu sureyi gecirmeseydiniz 15 inde gelseydi gecen yildan eksik ne hatta daha iyi olup note 10 a daha erken verdiniz yani niye sureyi uzatiyorsunuz
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-16-2020 02:17 AM in
Galaxy NoteMerhaba mevon86,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Ürününüz için 15 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yeni yazılımın sunulması planlanmaktadır. Samsung Türkiye olarak, size en iyi deneyimi yaşatmak için çalışmaktayız. Güncellemeler cihazlarımıza yapılan testler sonucunda dağıtılmaktadır. Talep ve şikayetlerinizi an ve an yazılım ekibimize aktarmaktayız. Yetkili ekibimiz durumun ve taleplerin farkındadır. En hızlı şekilde güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Dilerseniz güncellemelerimizi link üzerinden kontrol edebilirsiniz;
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2020 07:06 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2020 07:14 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2020 07:25 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-16-2020 02:17 AM in
Galaxy NoteMerhaba mevon86,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Ürününüz için 15 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yeni yazılımın sunulması planlanmaktadır. Samsung Türkiye olarak, size en iyi deneyimi yaşatmak için çalışmaktayız. Güncellemeler cihazlarımıza yapılan testler sonucunda dağıtılmaktadır. Talep ve şikayetlerinizi an ve an yazılım ekibimize aktarmaktayız. Yetkili ekibimiz durumun ve taleplerin farkındadır. En hızlı şekilde güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Dilerseniz güncellemelerimizi link üzerinden kontrol edebilirsiniz;
Teşekkürler.
MOD