Original topic:

note 9

(Topic created on: 03-02-2020 11:26 PM)
330 Views
ozgur58
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar,telefonu aldım birkac gun sonra haporlolerin den ara ara cızırtı  geliyordu,onbeş gün geçmeden servise ulastirdirdim güncelleyip geri gönderdiler bir sorun yok diye hala devam ediyor problem ara ara düzeldiği oluyor kendiliğinden, alt ve üst haporlolerin  ikisin dede var sıkıntı,bir önerisi fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim 

8 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
ben bir yorum yazmıstım silinmis
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
ozgur58
Active Level 1
Galaxy Note
mrb yorumunuz neydi acaba öğrenebilir miyim
0 Likes
ozgur58
Active Level 1
Galaxy Note
bende memnun kalmadım servisten ama sizin yerinizde olsam 3 sonra tüketici mahkemesine bas vururdum
ozgur58
Active Level 1
Galaxy Note
Bu ikici gonderisim olacak çözüm bulmazlarsa tüketici mahkemesine bas vurucam,her halukâr da ben kazanırım sizede önerim ürününüzün garantisi bitmeden servis evraklarıyla bağlı olduğunuz ilcenin kaymakamlığına gitmek daha önce elde ettiğim birçok olumlu sonuçlar var
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
tuketici hakem heyetine git
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba ozgur58,

Ben Yeşil. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızı teslim aldıktan sonra aynı sorunu yaşıyorsanız, cihazınızı, en yakın teknik servisimize ulaştırmanızı ve 4... ile başlayan iş emri numaranızı müşteri hizmetleriyle (444 77 11) paylaşmanızı rica ederiz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
ozgur58
Active Level 1
Galaxy Note
Müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm ben zaten servise gönderin dediler, ben ankaraya 2 saat uzakliktayim,istanbula 8 saat ama yine istanbula göndermem gerekiyormus, anakaradaki servis kargoyu kabul etmezmiş geri gönderirmiş sayın modaratör. Lg teknik servisi telefon değiştiriyor biz nelerle uğraşıyoruz
0 Likes