Original topic:

note 20 ultra

(Topic created on: 01-21-2021 04:35 PM)
996 Views
umut26
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Note 20 ultra kullanıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum pubg de 90 fps diye aldım ama çöp bi cihaz gidin ios alın ısınınca kasıyor bi süre pubg oynadıktan sonra kasıyor alacaksanız gidin ios alın bu cihaz bi halt a yaramaz.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba umut26,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
umut26
Active Level 3
Galaxy Note
kardeşim elimdeki telefon seninki gibi a21 değil note 20 ultra aynısı kardeşimde var ayni sorun ondada var :) kullanmamissin yorum yapma
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy Note
umut bey merhabalar pubg androidde siz asus rogphone alsaniz bile 20 gb ram olsa gene kasar bu pubgle alakali bisey androidlerde nekadar iyo olursa olsun araba geldigince **bleep** droplama yapiyor adam olunca droplama vs bu iş pubgde bitiyor isinma problemler vs optimizasyon isleri telefonunuzda sorun olcagini düşünmüyorum iş pubgnin optimizasyonunda bitiyor malesef ki profosyonel olcaksaniz oynicaksiniz ios tabanli alicaksiniz yapicak bisey yok
umut26
Active Level 3
Galaxy Note
iyi hoş diyosun da dostum en iyi samsung cihazı oynatmıyor ne ise yarıyor o zaman bu cihaz
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba umut26,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD