- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-21-2021
04:35 PM
(Last edited
01-21-2021
04:37 PM
by
Yeşil
) in
Note 20 ultra kullanıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum pubg de 90 fps diye aldım ama çöp bi cihaz gidin ios alın ısınınca kasıyor bi süre pubg oynadıktan sonra kasıyor alacaksanız gidin ios alın bu cihaz bi halt a yaramaz.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2021 10:08 PM in
Galaxy NoteMerhaba umut26,
Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2021 04:58 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2021 05:38 PM (Last edited 01-21-2021 05:42 PM ) in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2021 05:43 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2021 10:08 PM in
Galaxy NoteMerhaba umut26,
Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD