Original topic:

note 20 ultra

(Topic created on: 03-21-2022 07:24 PM)
478 Views
albatros_gt
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar:Öncelikle sizi ve kendimi bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim.12.03.2022 tarihinde Türkiye de media markt tan note 20 ultra tlf aldım.Tlf bataryası yaklaşık 10 gün olmasına rağmen 8 saat gitmemektedir.Şarj probleminden dolayı değiştirdiğim telefon yüzünden şarj problemi yüzünden tekrar mağdur oldum.Ben telefondan memnun kalmadım.Telefonu iade etmek istediğimi söylüyorum.Yetkililer teknik servise yönlendiriyor.Neden teknik servise yönlendiriliyorum.Benim yedek telefonum yok.Pazarlama hizmetinde çalışıyorum.Tlf sürekli bizlere ihtiyaç.Teknik serviste telefonumun açılasını tamir görmesini istemiyorum.Çünkü ben sıfır kullanılmamış cihaz parası ödeyerek aldım.Dolayısı ile ilk tercihim ürünün para iadesidir.Konu ile ilgili yardım rica ediyorum.

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy Note
Bu durum servis mağduru olmak değil. Eğer satın aldığınız yerin doğrudan değiştirmemesine kızıyorsanız o mağazanın ilgili birimine yazmanız gerek. Samsung benim cihazımı değiştirsin diyosanız yetkili servis incelemeden değişime karar verilemez. Neye göre değiştirecek cihazı? Servis kontrol eder değişime gerek varsa değiştirir. Değişimide servis yapıyo yani. Servise verinde onarılsın denilmiyo size. Konu hakkında yarın 4447711 veya samsung canlı destekle bi görüşün detaylı bilgi versinler size.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
albatros_gt
Active Level 1
Galaxy Note
Bizde aldık not şöyle not böyle sonuç hüsran servis diye bişey yapmışlar çözüm yok samsung alanlar yanında yedek tlf almayı unutmasın
0 Likes
albatros_gt
Active Level 1
Galaxy Note
12.03.2022 de aldığım samsung not 20 ultra cihazın pil performansının yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.Cihazı bu yüzden iade etmek istiyorum.
albatros_gt
Active Level 1
Galaxy Note

Merhabalar:Öncelikle sizi ve kendimi bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim.12.03.2022 tarihinde Türkiye de media markt tan note 20 ultra tlf aldım.Tlf bataryası yaklaşık 10 gün olmasına rağmen 8 saat gitmemektedir.Şarj probleminden dolayı değiştirdiğim telefon yüzünden şarj problemi yüzünden tekrar mağdur oldum.Ben telefondan memnun kalmadım.Telefonu iade etmek istediğimi söylüyorum.Yetkililer teknik servise yönlendiriyor.Neden teknik servise yönlendiriliyorum.Benim yedek telefonum yok.Pazarlama hizmetinde çalışıyorum.Tlf sürekli bizlere ihtiyaç.Teknik serviste telefonumun açılasını tamir görmesini istemiyorum.Çünkü ben sıfır kullanılmamış cihaz parası ödeyerek aldım.Dolayısı ile ilk tercihim ürünün para iadesidir.Konu ile ilgili yardım rica ediyorum..

Galaxy Note
Teknik servis raporu olmadan iade almıyor teknoloji marketleri malesef servisten yedek cihaz talep edebilirsiniz
albatros_gt
Active Level 1
Galaxy Note
Ben iphoden geçtim küçük bi ekran problemi yüzünden aynı gün değişim sağladılar.Servis mağduru olmayı kabul etmiyorum.ceosuna kadar yazıyorum.
0 Likes
Galaxy Note
Yazın samsung ile görüşün umarım çözersiniz iyi akşamlar
albatros_gt
Active Level 1
Galaxy Note
Uzaktan kontroller de herşey görünüyor.Ben yedek tlf bulundurmak zorundamıyım.
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy Note
Bu durum servis mağduru olmak değil. Eğer satın aldığınız yerin doğrudan değiştirmemesine kızıyorsanız o mağazanın ilgili birimine yazmanız gerek. Samsung benim cihazımı değiştirsin diyosanız yetkili servis incelemeden değişime karar verilemez. Neye göre değiştirecek cihazı? Servis kontrol eder değişime gerek varsa değiştirir. Değişimide servis yapıyo yani. Servise verinde onarılsın denilmiyo size. Konu hakkında yarın 4447711 veya samsung canlı destekle bi görüşün detaylı bilgi versinler size.
0 Likes