- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-21-2022
07:24 PM
(Last edited
03-21-2022
11:17 PM
by
Bakırçay
) in
Merhabalar:Öncelikle sizi ve kendimi bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim.12.03.2022 tarihinde Türkiye de media markt tan note 20 ultra tlf aldım.Tlf bataryası yaklaşık 10 gün olmasına rağmen 8 saat gitmemektedir.Şarj probleminden dolayı değiştirdiğim telefon yüzünden şarj problemi yüzünden tekrar mağdur oldum.Ben telefondan memnun kalmadım.Telefonu iade etmek istediğimi söylüyorum.Yetkililer teknik servise yönlendiriyor.Neden teknik servise yönlendiriliyorum.Benim yedek telefonum yok.Pazarlama hizmetinde çalışıyorum.Tlf sürekli bizlere ihtiyaç.Teknik serviste telefonumun açılasını tamir görmesini istemiyorum.Çünkü ben sıfır kullanılmamış cihaz parası ödeyerek aldım.Dolayısı ile ilk tercihim ürünün para iadesidir.Konu ile ilgili yardım rica ediyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-22-2022 12:45 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-21-2022 11:20 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-21-2022 11:48 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-21-2022
07:28 PM
(Last edited
03-21-2022
07:29 PM
by
Gökırmak
) in
Merhabalar:Öncelikle sizi ve kendimi bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim.12.03.2022 tarihinde Türkiye de media markt tan note 20 ultra tlf aldım.Tlf bataryası yaklaşık 10 gün olmasına rağmen 8 saat gitmemektedir.Şarj probleminden dolayı değiştirdiğim telefon yüzünden şarj problemi yüzünden tekrar mağdur oldum.Ben telefondan memnun kalmadım.Telefonu iade etmek istediğimi söylüyorum.Yetkililer teknik servise yönlendiriyor.Neden teknik servise yönlendiriliyorum.Benim yedek telefonum yok.Pazarlama hizmetinde çalışıyorum.Tlf sürekli bizlere ihtiyaç.Teknik serviste telefonumun açılasını tamir görmesini istemiyorum.Çünkü ben sıfır kullanılmamış cihaz parası ödeyerek aldım.Dolayısı ile ilk tercihim ürünün para iadesidir.Konu ile ilgili yardım rica ediyorum..
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-21-2022 07:38 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-21-2022 07:41 PM in