Original topic:

note 10 lite

(Topic created on: 08-30-2020 10:31 PM)
641 Views
sempatik
Active Level 5
Options
Galaxy Note

note 10 lite aldim telefon kilit ekranında güç tuşuna basmadan telefonu açamadım birde kapat tuşuna uzun basınca kapanma ekrani yerine bixbyy açılıyor yardımlarınızı bekliyorum

13 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
merhaba kardeşim bixby için ayarlara girin arama kısmına yan tuş yazarsaniz seçenekler çıkar orada cihazi açma kapama seçerseniz tamamdid
0 Likes
sempatik
Active Level 5
Galaxy Note
kapatma işlemi için teşekkür ederim kilit ekranı ni nasil nasil yapabilirim güç tuşu ile mi acmam gerekiyor sürekli
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
orasini pek anlamadim. siz şimdi ekrani güç tuşuyla mı uyandirmak istemiyorsunuz dogrumu
0 Likes
sempatik
Active Level 5
Galaxy Note
evet güç tuşu ile uyandırmak istemiyorum alwoys on display açıkken direk kilidi açmak istiyorum
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
eğer ekrani çift dokunuo uyandirmak isterseniz yine aynı şekilde ayarlar arama kismina çift dokun çıkmazsa ekrani uyandirmak yazin seçenekler çıkacaktır oradan ayarlarsiniz
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
fakat dediginiz şekilde direk açma yok diye biliyorum ekrani uyandirdiktan sonra kaydirmaniz gerekecek.
0 Likes
sempatik
Active Level 5
Galaxy Note
evet buldum cift dokunma ile uyanıyor açtım titreşim le uyanma yokmu cihazda birde görüntü kalitesini ayarlama yok mu sanırım s9 plus tan geçtim daha iyi bir cihaz değil mi
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
görüntü kalitesi derken canli mod doğal mod gibi modlarimi diyosun
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
kısaca şöyle diyim kafanıza takılan şeyleri bulamazsaniz ayarlar arama kismina bulmak istediniz ayarin ismini yazin çıkacaktır kardeşim.
0 Likes