- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-24-2020
11:20 AM
(Last edited
09-24-2020
11:20 AM
by
user00000111111
Haziran ayinda aldigim note 10 lite da, note 5 te yasamadigim yerlerde sebeke ve mobil veri kesintisi yasiyorum.telefonu 3. Kez servise gonderdim,verileri sifirladigim icin ariza bulunmamis.2. Kez gonderdigimde sifirlamamistim halbuki. Telefonun iade alinmasini istiyorum,surekli veri aktarimi benim icin isyuku. Bununla ilgili bi calisma yok ama. Bide anlamadiklari halde anliyorum sizi diyorlar. Nasil hizmet anlayamadim.samsung sadece satiyo bence gerisi onu ilgilendirmiyo. Samsungu tercih ettigimiz icin sucluyuz. Iphone mu almaliydik
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-24-2020 05:10 PM (Last edited 09-24-2020 05:11 PM ) in
Galaxy NoteMerhaba klmn,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-24-2020 11:22 AM in
Galaxy Notebende samsung servisini fazla sevmiyorum
çok sorun yaratiyor ve sorun bulamıyor
bir kaç yere sikayet edin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-24-2020 11:31 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-24-2020 05:10 PM (Last edited 09-24-2020 05:11 PM ) in
Galaxy NoteMerhaba klmn,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD