cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

note 10 lite parmak izi okuyamıyor.

(Topic created on: 07-20-2020 02:17 AM)
394 Views
yasarergun
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note

sayenizde çinli telefonumu arar hale geldim. telefonu yapanlar acaba parmak izi okuma özelliğini kullandılar mı? kullanmışolsalar çalısmadığını görebilirlerdi. yüz tanıma da berbat. 2000 liralik telwfonlar daha iyi parmak izi okuma ve yüz tanıma başarabiliyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba yasarergun,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazda bir ekran koruyucu kullanıyorsanız, parmak izi sensörünün doğru çalışmasına engel olabilir. Ekran koruyucuyu çıkartıp, tekrar kontrol etmenizi öneririz. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Parmak İzleri" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

h target=_blankttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

5 Comments
kenanbayram
Active Level 6
Galaxy Note
Temizle önce sensöre basacağın yeri, eğer parmak izlerini kurmadıysan, güvenlikten parmak izlerini oluştur. Çalışmıyorsa servise git
0 Likes
yasarergun
Beginner Level 4
Galaxy Note
ekran ttemiz, defalarca silip yeniden tanımladım, sonuç yine okumuyor. okuyor ama 1 saniye basılı tutunca o da kafa alırsa.
0 Likes
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy Note
ekra alti parmakniziler uktrasonik degil optik tavsiyem ekranin sensor kismini silin elinizin parmaginida silin 2 kere üst üste ayni parmaği okutun farklı acılardan o zaman hızlanır
0 Likes
yasarergun
Beginner Level 4
Galaxy Note
siz öyle mi yaptınız?
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba yasarergun,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazda bir ekran koruyucu kullanıyorsanız, parmak izi sensörünün doğru çalışmasına engel olabilir. Ekran koruyucuyu çıkartıp, tekrar kontrol etmenizi öneririz. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Parmak İzleri" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

h target=_blankttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​