- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-20-2020 02:17 AM (Last edited 07-20-2020 02:19 AM by user0000011111 ) in
Galaxy Notesayenizde çinli telefonumu arar hale geldim. telefonu yapanlar acaba parmak izi okuma özelliğini kullandılar mı? kullanmışolsalar çalısmadığını görebilirlerdi. yüz tanıma da berbat. 2000 liralik telwfonlar daha iyi parmak izi okuma ve yüz tanıma başarabiliyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2020 07:04 AM (Last edited 07-20-2020 07:05 AM ) in
Galaxy NoteMerhaba yasarergun,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazda bir ekran koruyucu kullanıyorsanız, parmak izi sensörünün doğru çalışmasına engel olabilir. Ekran koruyucuyu çıkartıp, tekrar kontrol etmenizi öneririz. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Parmak İzleri" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2020 02:26 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2020 02:30 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2020 03:21 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2020 03:26 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2020 07:04 AM (Last edited 07-20-2020 07:05 AM ) in
Galaxy NoteMerhaba yasarergun,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazda bir ekran koruyucu kullanıyorsanız, parmak izi sensörünün doğru çalışmasına engel olabilir. Ekran koruyucuyu çıkartıp, tekrar kontrol etmenizi öneririz. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Parmak İzleri" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD