cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

note 10 lite dokunmatik

(Topic created on: 02-14-2021 03:22 PM)
360 Views
slayer26
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Telefon şarj olurken dokunmatigi çok saçma yerlere işaretleme yapıyor sorunu çözemedim genel bir sorun mu ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
slayer26
Beginner Level 2
Galaxy Note
şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm en yakın istanbulda olduğunu söylediler pazartesi göndereceğim

View solution in context

5 Comments
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy Note
Genellikle sahte şarj aleti ve kablosu kullanıldığında olan bir sorun. Şarj aletinin watt'ı uyum sağlamadığında oluyor. Orijinal kablo ve şarj aleti kullanıyorsanız telefonunuzu servise vermenizi öneririm, aksi takdirde şarj aletinden veya kablosundan kaynaklanıyor çok büyük ihtimalle.
slayer26
Beginner Level 2
Galaxy Note
kullandığım bütün aksesuarlar samsung gönderdiği şarj aleti ve kablosudur. kendim zaten daha önceleri note 2, note 4, note 5 ve note fan edition kullandım . son kulladığım telefon 3 gün önce parçalandı telefonu yeni aldım note 10 lite ama şarj olurken dokunmatiğinde çok saçma yerlere işareleme yapıyor veya takıluyor bende tam olarak anlamadım ama malesef böyle bir sorunla karşılaştım.
atakan02
Active Level 3
Galaxy Note
şarj entegresinde kaçak olabilir hazır yeni almışken vakit kaybetmeden servise gitmenizi öneririm. dokunmatik ekran elektriksel dokunmalarla çalışır ve eğer kaçak olursa kendiliğinden basmaya sebep olabilir. eğer durum böyleyse ileri süreçlerde ekranda siyahlaşma ve yanıklar oluşması olası.
Solution
slayer26
Beginner Level 2
Galaxy Note
şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm en yakın istanbulda olduğunu söylediler pazartesi göndereceğim
kann44
Beginner Level 4
Galaxy Note
almayın samsung beş para etmez artık ben dede var 10 lite cok pişmanım aldığıma samsung a verdiğiniz paralara yazık