Original topic:

note 10+ artik yeter

(Topic created on: 02-08-2020 12:19 PM)
317 Views
ilkay
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Bu kullandiğim 5. Note serisi 7. Samsung telefonumdu şebeke sorunu internetten kopma sorunu iş yapamayacak hale geldiğimden servisin yada samsung tr nin en ufak çözüm zamanı bildirmemesinden dolayı bugün itibariyle fanı olduğum samsungtan vazgecip iphone 11 pro max e geçiyorum birdaha asla samsung diyorum..Umarım benim gibi çikar çikmaz note 10 + a 11000 tl verip samsungun umursamazlığiyla karşi karşıya kalan herkesin sorununu çözerler sağlicakla kalın.

6 Comments
Nao
Active Level 4
Galaxy Note
Aynı sorunu Galaxy S9'da yaşıyorum. Yazılım güncellemeleriyle bozdular cihazları. Eskiden hiçbir sorun yoktu. Servise gittim ama düzelmedi. Bataryayı değişip geri verdiler. Gün içinde aynı şekilde 10-20 defa bende de aynı sorun oluyor. Bütçem olsa bende Apple ekosistemine geçip bu sorunlarla uğraşmamak isterim. Samsung yetkilileri ne zaman bu sorunlara çözüm bulacak. Cihaz sıfırlamayla falan olmuyor bu.
mangabaşı
Active Level 3
Galaxy Note
Bende s9 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım hiç sıkıntı görmedim. Genelleme yapmamalı diye düşünüyorum,ios u bilmem ama android sistemi içerisinde zannediyorum en sorunsuzu yine samsungtur
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
bu sorunlar yurt disinda olsa samsung hemen mudahale eder bu samsung turkiyenin vurdum duymazligi umursamazligi note 10 + lardaki sorunu ortbas etme gayreti malesef note 10 + larda sorunlu cikti bende aldigima pisman oldum
0 Likes
cifcimetin
Active Level 6
Galaxy Note
bende hiç bir problem yok alalı 3 ay oldu cihazı
0 Likes
samıl1903
Active Level 6
Galaxy Note
kaç gündür yazıyorum.a50 dede internet sorunu var ve inkar ediyorlar. çocuk avutur gibi fabrika ayarlarına dön diyorlar.parama üzülüyorum
0 Likes
ilkay
Active Level 1
Galaxy Note
android 10 güncellemesinden sonra tüm turkcell kullananlarda bu sorun var ve çözülmüyor aylardir
0 Likes