cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ekran zaman aşımının kendi kendine 30 saniyeye düşmesi

(Topic created on: 01-09-2021 04:49 PM)
7383 Views
Mrprofessionall
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note

Dostlar samsung markalı telefonlarda ekran zaman aşımının kendi kendine 30 saniyeye düştüğü konusunda birçok ileti gördüm. Aynı sorunu bende yaşıyordum ve bu soruna son vermek için araştırmaya çalıştım çünkü samsung yetkilileri ve bu işte uzman kişiler sadece telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmemiz gerektiğini söylüyorlar. Adımlar şöyle:

1. Ayarlara giriyoruz,
  2. Cihaz bakımı sekmesine giriyoruz,
  3. Pil kısmına tıklıyoruz,
  4. Açılan ekranda uygulamalarınızı ne kadar kullandığınız falan yazıyor o sayfada sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklıyoruz,
  5. 3 nokta içerisindeki ayarlar sekmesine giriyoruz,
  6. Açılan sayfada Güç optimizasyonu ayarları adı altındaki sekmede ayarları optimize et yazısının üstüne tıklıyoruz (yazının yanındaki kapatıp açma tuşuna basmayın veya isterseniz basın kökten kurtulun ),
  7. Yazıya bastıktan sonraki açılan sayfada ekran zaman aşımı kutusunu inaktif hale getirebilirsiniz.

Sağlıklı günler ♥

2 Comments
AlperM34
Active Level 8
Galaxy Note
Ekran zaman aşımının 30 saniye olması telefon için daha sağlıklı, bütün telefon üreticileri 30 saniyeyi tavsiye ettiğinden böyle birşeyle karşılaşman normal.
0 Likes
Mrprofessionall
Beginner Level 4
Galaxy Note
Telefon üreticilerinin standart kullanıcılar için bu gibi önerilerde bulunması normal. Benim gibi telefonunun ekrani açık kalması gereken kullanıcılar için yazmıştım yazıyı. Insanların ekranı kendi kendine kapanıyor. Ayarlardan zaman aşımını yükseltiyorlar ama ertesi gün tekrar aynı konu. Onlat için yararlı olduğunu düşünüyorum. Yorum için teşekkürler.