Original topic:

bixby

(Topic created on: 05-01-2020 11:33 PM)
494 Views
cnbrs
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Bixby türkçe ne zaman çıkacak ya da çıkacak mı? Note 8 çıktığı zamanlarda note 9 ile gelecek deniyordu note 11 çıkacak nerdeyse hâlâ bixbyde hareketlenme falan yok

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba cnbrs,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
kızılejder
Active Level 10
Galaxy Note
çalışmalr sürüyomuş ama bence daha çok var dostum çünki türkiye ya aģırdan alıyolarr🤫
0 Likes
ciklet
Active Level 3
Galaxy Note
BİRDAHAKİ SEFER LG GEÇEBILIRIM SADECE TÜRKÇE DESTEĞİ YOK DİYE
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
LG batmak üzere telefon konusunda bir sıkıntılı. F/p olarak xioami alınabilir.
0 Likes
cnbrs
Beginner Level 2
Galaxy Note
android telefonda bu kadar ileride olup nasıl bukadar ağırdan alıyorlar anlamıyorum. bende bir sonraki telefonu samsung almayacağım. sırf bixby çıkmıyor diye kimseye önermiyorum artık noteları
0 Likes
A50ci
Active Level 6
Galaxy Note
ben bi Hms denemek için p 40 lite düşünüyorum sırf bixbi den
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
p40 lite da google servisleri yok yalnız.
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba cnbrs,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes