Original topic:

bixby

(Topic created on: 02-10-2020 10:18 PM)
618 Views
Furkn06
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Türkçe versiyonu gelicek mi gelmiycek mi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Furkn06,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
obulmus
Beginner Level 3
Galaxy Note
Türkçe versiyon bixby güya 2019 başında gelecekti! Samsung bu konuda sınıfta kaldı.
TeknolojiAdam
Active Level 5
Galaxy Note
ben talep geçtim hatta CEO nun ofisine gönderdim bizzat kendisinden mesaj geldi bu yönde çalışmalar sürdüğünü ve bizzat takip ettiğini söyledi. kısa kısa mesajlar bile geliyor bana. inşallah dedikleri gibi olur
Fatihh
Active Level 7
Galaxy Note
Tam tarih verilmiyor ama çalışmalar var elbet bir gün diyelim
0 Likes
TeknolojiAdam
Active Level 5
Galaxy Note
ben bu talebi çok geçtim 15 i bulmuştur belki burası TÜRKİYE burda türkçe dil desteği olmalıdır diyerek bezdiler artık olacak inşallah
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
fazla birşey kalmadı, android 65 den sonra gelir, 45 sene var , ölmeden görecez işte
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
gerçi android 10 u görmedik. 46 sene yapar
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Furkn06,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
samsung hangi konuda sinifi gectiki 😂😂😂😂😂 ferrari kasasina şahin motoru takmislar durmadan sorun cikartmasi normal diger markalara bakin bukadar çok sikayet alan marka yada ülke varmi yurt disinda bukadar çok şikayet olsa samsung cihazlari geri çeker turkiyedese ise sistem şu cihazi sat teknik servise yönlendir note 10 ekran hariç note 9 unda gerisinde bir cihaz samsung reklamlarinda uzun omurlu pil dedi 3.5 saat gidiyor hd profosyonel kamera dedi berbat kalitesiz resim cekiyor hd+ video dedi o hic yok ustelik kamera resim performansi igrenc denecek kadar sinifta kaldi ekran haric gerisi çöp samsung turkiye söylesin bukadar çok şikayet alip neden sessiz kaldığini
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
cihazi 11 bin tl gibi bir fiyata aldigimiz için tuketici hakem heyetinede gidemiyoruz tüketici mahkemesi bakiyor oda çok uzun bir süreç samsung ya ivedi sekilde yazilimmi çikartir cihazlara baska bir çozummu bulur bilmem yoksa toplu şikayetler başlar samsung bu isin altindan kalkamaz
0 Likes