cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Youtube önizleme sorunu

(Topic created on: 12-05-2020 10:21 PM)
1767 Views
sdalgin
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar herkese iyi haftasonları, eskiden youtubedan kopyaladığım video linkini, ya da direkt youtubedan paylaştığım videoları whatsappda twitterda falan altta önizleme gibi video çıkıyordu ve direkt paylaştığım kişi linke tıklamadan da alttaki videoya basıp izleyebiliyordu. Şu son zamanlarda farkettiğim artık böyle bir şey olmuyor, video linkini kopyalıyorum ama aşağıda video çıkmıyor. Videoyu izlemek için attığım linke basmak gerekiyor ? Bu neden olmuş olabilir ? Bunun çözümünü bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sdalgin,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

7 Comments
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy Note
Videodan videoya değişiyor olabilir.
0 Likes
sdalgin
Active Level 3
Galaxy Note
yok ya hangi videoyu atsam aynı :(
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy Note
O zaman bilmiyorum.
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy Note
Whatsapp sürümüyle alakalı bir durum kardeşim. Whatsapp devamlı guncellemelerinde böyle bi özellik yapıyor sonra şikayet edilince tekrardan değiştiriyor falan filan. birde android sürümüyle de alakalı olan bir sorun var.mesala ben android 9 da dediğin gibi sadece link vardı. android 10 gelince direkt video çıkıyor..
sdalgin
Active Level 3
Galaxy Note
abi bende en güncel android sürümü yüklü ama sırf WhatsApp değil twitter vb uygulamalarda da böyle bi sorun var
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy Note
en son sürümü yükle. daha sonra Whatsapp verilerini sil uygulamalardan.. bakalım düzelecek mi...

Screenshot_20201206-001110_Samsung Internet Beta_1267.jpg

0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sdalgin,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD