Original topic:

Yedekleme

(Topic created on: 06-27-2021 04:14 PM)
332 Views
firemandbk
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Google fotoğraflarda telefon hafizamdaki fotoları yedekleme yapıyordum sürekli son zamanlarda. Fotoğraflardan çıkınca yedekleme duruyor bilgisi olan varmı 

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba. Evet fotoğraflar uygulamasından çıkınca yedekleme duruyor. Daha önceleri dolaşımda değilken de otomatik yedekleme işlemini yapıyordu . Şimdi sadece fotoğraflar uygulamasını açınca yani dolaşımdayken yedekleme yapıyor. Bu bendede aynı .

Yedekleme ayarını dılaşımdayken seçeneğini kapatsam da açsamda değişmiyor. Şu an için bu ayar devre dışı !!!!
firemandbk
Active Level 3
Galaxy Note
Cok büyük saçmalık
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Evet kötü oldu. Yedeklemek içşn saatlerce fotoğraflar uygulaması açık kalması gerekiyor
firemandbk
Active Level 3
Galaxy Note
Alt modellerde böyle bisey yok senin cihaz ne
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
S20FE
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Dediğiniz doğru alt modellerde böyle bi sorun yoktu . Benim önceki telefonum J7 idi . Ve onda bu sorun yoktu . S20FE alınca yedekleme yapmaz oldu . Bende çok üstünde durmadım uygulama da sorun vardır dedim kendimce . Bi sorun olduğu kesin ama denemeler yapacam bakalılm birşey bulursam paylaşırım
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba firemandbk,

Yedekleme ve sekronizasyon ayarlarınızın incelenmesi için uzaktan erişim yapılması gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes