cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama mobil veri

(Topic created on: 04-15-2022 07:39 PM)
440 Views
M-ROG
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar merhaba. Note 20 ultra cihazımda sadece whatsapp için mobil veriyi nasıl kapatabilirim ? Diğer uygulamalar mobil veriyi kullanırken whatsapp kapalı kalsın istiyorum. Var mı imkanı bulamadım ?

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba
Sanırım uygulama izinleri kısmından bunu halledebilirsiniz uygulamalar ekranına Gelin mobil veri kullanmasını istemediğiniz veya izinlerini kısıtlamak istediğiniz uygulamanın üzerine basılı tutun çıkan seçenekler içerisinden uygulama bilgisi yazı seçeneğini tıklayın çıkan sayfa içerisinden izinler yazı seçeneğine tıklayın isteğinize bağlı izinleri işaretleyin
M-ROG
Active Level 1
Galaxy Note
Maalesef izinler kısmından olmuyor. Bayağı kurcaladım ama bi yolu yok gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Uygulamalar ekranına gelin WhatsApp uygulamasının üzerine basılı tutun çıkan seçenekler içerisinden uygulama bilgisi yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden mobil veri yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sizlere bıraktığım resimde gördüğünüz dokunduğum yeri yazı seçeneği anahtarını isteğinize bağlı kapatın veya açın Şimdi çözdüm olayı Sanırım bu şekilde oluyorScreenshot_20220415-192037_Settings.jpg
0 Likes
M-ROG
Active Level 1
Galaxy Note
Bunu yaptım hocam ama ekran kilidini açar açmaz yine de mesajlar geliyor maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Maalesef sizlere önereceğim başka bir şey kalmadı isterseniz Samsung'u müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. 4447711
0 Likes
M-ROG
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkür ederim
EmreS20FE
Active Level 9
Galaxy Note
WhatsApp İnternet çok az yiyor zaten
0 Likes
M-ROG
Active Level 1
Galaxy Note
İnternet yediği için değil hocam, farklı sebeplerle kapalı tutmak istiyorum
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba M-ROG,

Talep ettiğiniz işlemi, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes