cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe dil desteği

(Topic created on: 09-18-2024 04:18 PM)
257 Views
Cawangar
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note

Yıllardır Samsung kullanıyorum, Samsung'un Türkiyede oldukça fazla kullanıcısı var fakat Sözlü Çeviri, Bixby ve benzeri uygulamalarda Türkçe dil desteği hala yok. Yıl olmuş 2024, hala Türk müşterilerini umursamıyorlar. 

8 Comments
Galaxy Note
Maalesef 🫤
Siberizm
Active Level 6
Galaxy Note
Bu Bixby'de yeni yeni moda oldu 1 ay öncesine kadar kimse sorgulamıyordu 🤣
0 Likes
Cawangar
Beginner Level 4
Galaxy Note
Note8 kullanırken farkındaydım Bixby'nin ama Türkçe olduğu için verimli kullanamadım.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy Note
Yani sözüm size değil hocam. Bende uzun süredir kullanıyorum. İngilizce seviyemde yeterli. Ama kimsenin umurunda olmayan bu Asistan son 1 ayda ne olduda konuşulmaya başlandı? Sürü psikolojisi başka birşey değil
Cawangar
Beginner Level 4
Galaxy Note
İngilizcem iyi değil ve Bixby ile sözlüğü kullanmaya hevesliyim. Özellikle Sözlü Çeviri çok işime yarayacak yabancı dilde makale okurken. Şu an Google Translate kullanıyorum mecburen. Samsung'un kendi sözlüğü varken Google'a kalmamak lazım diye düşünüyorum. Diğer kullanıcıların yeni konuşmaya başladıklarını bilmiyordum ama yapay zekanın gelişmesi insanların farketmesini sağlamış olabilir.
ögeday
Active Level 5
Galaxy Note
Sorma... Samsung kullanıcıları bu durumdan çok muzdarip. Ama tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali Samsung 'un pek umrunda değil sanki.
agulerer
Active Level 5
Galaxy Note
4 gözle önümüzdeki ayı bekliyorum. Hem AI hemde bixby Türkçe desteği benim için olmazsa olmaz. Ve emin olun bu kez Samsung Türkçe Bixby desteği vermezse diğer pazarlarda müşteri ve kar kaybettiği gibi Türkiye'dede kaybedecek. Türk kullanıcılarda artık eskisi gibi değil. Membersa ne zaman baksam farklı farklı kişiler Türkçe AI ve Bixby konusunda yazıyorlar ve kızgınlar.