cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Silinmeyen uygulamalar.

(Topic created on: 08-31-2021 11:39 PM)
921 Views
CKA65
Active Level 6
Options
Galaxy Note

Private share ve mcafee kullanana kadar cihazda kurulu değildi. Kurup kullandıktan sonra da kaldıramıyorum. Tamam zararı yok faydalılar fakat dayatmaya karşıyım. Bunları kaldırmanın bir yolu var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy Note
Bazı uygalamalar gömülü geldigi icin kaldirılmiyor.
Ayarlar - Uygulamalar - Sag taraftan filtreye bas- Sistem uygulamalarını göster - Cihaz güvenliğini bulup depolamadan verileri silersen mcafee devredışı kalır. Bende S7 edge var android 8 denedim oldu, ama sende belirttigim sekilde gerceklesmezse farkli bir yolu bulunmuyor.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
izuna
Active Level 8
Galaxy Note
Merhaba

Uygulamalara tam yetki verildiği için silinmiyordur

Ayarlar 》Uygulamalar 》 özel erişim 》Cihaz yönetici uygulamaları Ordan İzinleri kaldırın silinicektir
0 Likes
CKA65
Active Level 6
Galaxy Note
Orada sadece cihazımı bul var
0 Likes
izuna
Active Level 8
Galaxy Note
Nasıl silemiyorsun ne hatası veriyor uygulama içi izinlere de bak uygulama içinde kaldır yaziyo olabilir PRIVATE SHAREYI BİLMİYORUM ama mc affe siliniyor
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy Note
Bazı uygalamalar gömülü geldigi icin kaldirılmiyor.
Ayarlar - Uygulamalar - Sag taraftan filtreye bas- Sistem uygulamalarını göster - Cihaz güvenliğini bulup depolamadan verileri silersen mcafee devredışı kalır. Bende S7 edge var android 8 denedim oldu, ama sende belirttigim sekilde gerceklesmezse farkli bir yolu bulunmuyor.
0 Likes