kartal35
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-20-2021 12:18 PM in
Galaxy Note1 Solution
Accepted Solutions
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-20-2021 01:18 PM (Last edited 11-20-2021 01:19 PM ) in
Galaxy Note
Merhaba,
Pil bilgilerinizi kontrol etmek için;
Samsung Members uygulamasına girin > Yardım alın kısmı > Tanılama kısmı > Pil yazan seçenek
-Yaşam iyi diyorsa piliniz iyi durumdadır.
-Yaşam normal diyorsa piliniz yavaş yavaş kötüleşiyor demektir.
-Yaşam kötü diyorsa piliniz kötü durumdadır.
Eğer normal veya kötü diyorsa bir Samsung Yetkili Servisine gidip bataryanızı değiştirtmekte fayda var. Yoksa ilerde sorun yaratabilir.
Samsung Members uygulamasına girin > Yardım alın kısmı > Tanılama kısmı > Pil yazan seçenek
Eğer normal veya kötü diyorsa bir Samsung Yetkili Servisine gidip bataryanızı değiştirtmekte fayda var. Yoksa ilerde sorun yaratabilir.
3 Comments
HamzaA54
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-20-2021 12:21 PM in
Galaxy Note
Samsung Members/ yardım alın/ tanılama/ Pil
Şeklinde kontrol edebilirsiniz.
Yaşam iyi ise sorun yok, normal veya kötü ise garantimiz devam ediyorsa pik değişimini ücretsiz yapabilirsiniz.
Şeklinde kontrol edebilirsiniz.
Yaşam iyi ise sorun yok, normal veya kötü ise garantimiz devam ediyorsa pik değişimini ücretsiz yapabilirsiniz.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-20-2021 12:50 PM in
Galaxy Note
Merhaba Aleykümselam
Cihazınızın pil sağlığını öğrenmek için şu işlemleri yapın uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs uygulamasını bulun tıklayıp girin altta yer alan yardım Alın Yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden tanımlama yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden pil yazan yazı seçeneğini bulun ve tıklayın sonuçlar şöyle gözükecek lerdir
Yaşam iyi
Yaşam normal
Yaşam kötü
Eğer test yaptığınız zaman sonuç yaşam ilgi derse cihazınızın bataryası sağlıklı demektir ama diğer herhangi iki sonuçtan birisini verir ise yani yaşam normal veya yaşam kötü derse cihazınızı garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin çünkü batarya bozulmuş demektir
Cihazınızın pil sağlığını öğrenmek için şu işlemleri yapın uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs uygulamasını bulun tıklayıp girin altta yer alan yardım Alın Yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden tanımlama yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden pil yazan yazı seçeneğini bulun ve tıklayın sonuçlar şöyle gözükecek lerdir
Yaşam iyi
Yaşam normal
Yaşam kötü
Eğer test yaptığınız zaman sonuç yaşam ilgi derse cihazınızın bataryası sağlıklı demektir ama diğer herhangi iki sonuçtan birisini verir ise yani yaşam normal veya yaşam kötü derse cihazınızı garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin çünkü batarya bozulmuş demektir
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-20-2021 01:18 PM (Last edited 11-20-2021 01:19 PM ) in
Galaxy Note
Merhaba,