Original topic:

Samsung note20

(Topic created on: 07-13-2021 11:49 AM)
293 Views
antisosyal
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Note 20 de ahize sesini yan tuşlar dışında nasıl kısabilirim . Ne kadar kısarsam  kısayım hoparlör etkisi ile karşılaşıyorum halka  arz konuşma gibi oluyor telefon konuşmalarım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba antisosyal,

Yaşadığınız durum için, Ayarlar > Sesler ve titreşim > Ses kalitesi ve efektler > Adapt Sound alanından sesi kişiselleştirebilirsiniz. 

Ayarlar > Erişilebilirlik > Etkilleşim ve yetenek > Yardım menüsü seçeneğini aktif hale getirerek sesi de kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
ssssss3
Active Level 9
Galaxy Note
Konusma esnasinda ses panelini acip telefon simgeli yerdeki sesi kisin. Normalde sadece uygulama seslerini kisiyor.Screenshot_20210713-123523_Samsung Members.jpg
0 Likes
antisosyal
Active Level 2
Galaxy Note
İlginiz için teşekkürler ama yan ses kısma düğmesi ile aynı işlem yapılıyor ama yetersiz. Sürekli kurcalamak.
0 Likes
1emrekaya1
Active Level 9
Galaxy Note
Ayarlar=>arama kısmı=>yardım menüsü'nü aratın.Yardım menüsü arayüzünden sesi istediğiniz gibi kısıp açabilirsiniz.
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba antisosyal,

Yaşadığınız durum için, Ayarlar > Sesler ve titreşim > Ses kalitesi ve efektler > Adapt Sound alanından sesi kişiselleştirebilirsiniz. 

Ayarlar > Erişilebilirlik > Etkilleşim ve yetenek > Yardım menüsü seçeneğini aktif hale getirerek sesi de kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes