Resolved! Solved

Original topic:

Samsung note 9

(Topic created on: 01-03-2020 07:29 PM)
287 Views
Bulutbey
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Samsung note 9 çok geç sarz doluyor hızlı sarz açık olmasına rağmen neden acaba böyle 

0 Likes
6 Comments
Zahirennn
Active Level 7
Galaxy Note
telefonunuzu %kaç gene sarj ediyorsunuz ve birde bataryası tam bitimiydi geç sarj olur batarya tam isinmiyor o yüzden
Bulutbey
Active Level 2
Galaxy Note
%15 iken sarza takıyorum
0 Likes
Zahirennn
Active Level 7
Galaxy Note
bataryanın kapasite si tam boşalıyor batarya tam ısinmadimiydi geç sarj oluyor diye düşünüyorum s9 plus kullanıyorum benim telde de bazen öyle oluyor
nklr
Active Level 7
Galaxy Note
ortam sıcaklığı birazda olsa **bleep** yaratıyor. hızlı şarjı sadece gerektiği zamanda kullanmak daha sağlıklı aksi halde batarya ömrünü kısaltıyor
Bulutbey
Active Level 2
Galaxy Note
Normal sarz da çok uzun sürüyor bataryanin dolumu
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Bulutbey,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD