- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-05-2023 10:17 PM (Last edited 03-05-2023 10:24 PM by Gediz ) in
Galaxy Note
Kendiliğinden yeniden başlatma, kendi kendine restart/reset probleminin Samsung marka telefonlarda ne kadar yaygın olduğunu gözler önüne sermek için açtım konuyu. Baştan söyleyeyim; Otomatik optimizasyon (kendiliğinden yeniden başlatma) ayarı kapalı olduğu halde yaşanan bir sorun. Ve telefonu sıfırlamak/hard reset atmak sonuç vermiyor. Şikayetleri okuyunca sorunun, "Telefonunuzdan en iyi performansı alabilmeniz için sürekli güncel tutun" tavsiyesi veren Samsung'un güncellemeleri ile ortaya çıktığı aşikar. Şu ana kadar telefonunuzda bu sorunu yaşamamış olmanız bundan sonra da yaşamayacaksınız anlamına gelmiyor kesinlikle. Telefonunuz garanti kapsamında olsa bile böyle bir sorun için tertemiz telefonun içinin açılarak ana kartının değişmesi kimin içine siner? Hele bir de garanti kapsamında değilse talep edilecek fahiş ücretleri düşünün. Bu sorunların Samsung guncellemeriyle tetiklediğini ıspatlayabilecek bir yazılımcı grubuyla temas halindeyim. Sonuca ulaşır ulaşmaz bilmiyorum. Ama uyanık olun. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. Güncellemelerde hatalar, sorunlar olamaz demiyorum ama dürüst markaların hatalarına, sorunlarına sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 10:25 PM (Last edited 03-05-2023 10:28 PM ) in
Galaxy NoteMesela güvenlik ve optimizasyon için Samsung markalı model cihazlarda cihaz bakımı diye bir uygulama var ayarlar kısmında.
Bu uygulamayı geliştirerek güvenlik önlemini bu uygulamayı kullanarak alsak daha güzel olur illaha güvenlik güncellemesi almasına gerek yok.
Güvenlik güncellemesi almasına gerek yok dediğimde şu manada cihaz bakımı mesela güncelleme alarak yeni özellikler alsın ama telefon Tabletlere güvenlik yazılım güncellemesi gelmesin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 10:32 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 10:44 PM in