cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Türkiye

(Topic created on: 05-13-2025 11:20 AM)
164 Views
sinankarks
Active Level 3
Options
Galaxy Note

#Türkiye/Türkçe dil desteği istiyorum
-Yapay zeka çevirisi - geldi.
-Arama asistanı hala bekliyoruz yok.
-BİXY TUŞU yok, Rakip firma iphone Siri mevcut.

-Gemini uygulamasını Bixy tuşu yerine atasınlar ya da yapay zeka entegre olup bixy Türkçe dil desteği gelsin. 10/9 bir ürün eksik alıyoruz, samsung. Cihazım s24 ultra. 2 adet var,
En sonunda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, samsung ve samsung Türkiye 'yi yıllardır bu konuya el atmıyorlar.

Not:Artık sıfır ürün aldığımızda Şarj makinası ve kablosunu kutu da görmek istiyoruz, parasını veriyoruz, ayrı satın alıyoruz..(eski den böyle değildiniz, samsung. )

#Turkey/I want Turkish language support -Artificial intelligence translation - arrived. -We are still waiting in the search, it is not there. -There is no BIXY KEY, the rival company iPhone Siri is available. -Gemini application's Bixy key is replaced by its ancestor or artificial intelligence and bixy Turkish language support comes. 10/9 one product missing payment, samsung. My device is s24 ultra. I have 2, I will finally file a criminal complaint with the prosecutor's office, samsung and samsung Turkey have not dealt with this issue for years. Note: Now in the use of zero products, you can also pay for the charger and cable box you want to see, they are purchased separately. (You were not like this before, samsung.)
19 Comments
semihyazici
Active Level 7
Galaxy Note
Savcılık yolunu değerlendirin ayrıca btk başvurusu da dikkat çekecektir. Samsung adım atmaz
sinankarks
Active Level 3
Galaxy Note
Son çağre o olacak çünkü , bayii, Çağrı merkezi, Lansman, ve members gibi sosyal mecralarda yazıyorum hala çözüm yok , son çağre hukuk mücadelesi.
semihyazici
Active Level 7
Galaxy Note
Eğer düşüncenizde kararlı iseniz süreci başlatın. R
Talebiniz Samsung tarafından değerlendirmeye alınmayacağına emin olun.
sinankarks
Active Level 3
Galaxy Note
Yakın zamanda savcılık suç duyurusunda bulunacağım.
FERHATBY
Active Level 1
Galaxy Note
Aynen öyle bixby'e artık Türkçe desteği gelmesi lazım yıllardır gelmiyor hep eksik kalıyor iphone öyle mi yapıyor Türkçe dil desteği mevcut sarj aleti ekonomi yapmak için kutu içeriğine koymuyor ama kablosunu koyuyor dünya kadar para veriyorsun üstüne
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy Note
Samsung bixbyle ilgilenmez artık. Gemini ön planda.
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy Note
Katılıyorum
sinankarks
Active Level 3
Galaxy Note
O zaman bixy komple kaldırsın, ve komut verebilelim, araç ters takla atsa elini kolunu oynatamasan, hey siri 112 ara desen arar, hey bixy desen iletişim kurana kadar vefat edersin.😊
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy Note
Gemini geliştirilse iyi olur.