Original topic:

Samsung Note 8

(Topic created on: 02-28-2020 11:17 PM)
508 Views
Bulutbey
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Samsung Note 8 Root atmak istiyorum nasıl Atacağım cihaz orijinal Kvk 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KEMKA
Active Level 6
Galaxy Note
Root atarsan cihazın garanti dışı kalacaktır. Ve bir çok risk vardır. Bence hiç bulaşma

View solution in context

7 Comments
ilkerr
Active Level 4
Galaxy Note
Android yükseltmek için yada her dosyaya erişmek için yapmak güzel olsada riskli bi işlem önceki telefonumda android yükseltmek için yapıyordum modlar yardımcı olmaz yasal bi işlem olmadığı için odin uygulaması ile pc laptop bağlayarak yapılıyor nette araştır bak garanti dışı bi işlem çökerse servis ücret alır
Solution
KEMKA
Active Level 6
Galaxy Note
Root atarsan cihazın garanti dışı kalacaktır. Ve bir çok risk vardır. Bence hiç bulaşma
Nao
Active Level 4
Galaxy Note
Cihazda Android 9 sürümü kurulu ise root atmanı önermem. Donmalar, çökmeler, sistem kararsızlığı gibi birçok sorunlar çıkıyor. Ama kurmaya kararlıysan google'da twrp diye aratıp çıkan sitede cihazının modelini bulup indirdiğin dosyayı telefona odin ile flaşlamalısın. Sonrasında Magisk dosyasını hafıza kartına aktarıp twrp üzerinden flaşlayıp cihazı sıfırlaman yeterli. İnternette bir sürü anlatım videoları var.
Filistin
Active Level 7
Galaxy Note
Samsung sağlık çalışmayacak o kesin. Smart View ya çalışır ya çalışmaz. Diğer Samsung programlarında çeşitli hatalar çıkacak. Root'u kaldırsan bile Samsung Sağlık gene çalışmayacak.
Bil diye istedim dostum istediğini yapabilirsin tabi.
rcparda
Active Level 8
Galaxy Note
o çalışmayacak bu çalışmayacak diyenler neye dayanarak söylüyor anlayamadım. her zaman bir yolu vardır ki varda zaten.
johncena01
Active Level 7
Galaxy Note
root üreticinin istemediği bir şey yani burada konuşamayız
0 Likes
Galaxy Note
Kesinlikle önermem fakat yanlış küçük bir haa yaparsan telefon bir daha kulanılmayacak şekilde kapanır.
0 Likes