cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Note 10+ için Türkçe dil sorunu

(Topic created on: 05-02-2022 10:11 PM)
1548 Views
çapanoğlu
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar,

Telefonum Note 10+ . Yurtdışı cihazıdır ve Çin'den satın alınmıştır.  Android 12 güncellemesinden önce ve sonrasında telefonum bir çok güncelleme aldı, telefonumun ayarlar menüsü ingilizce olarak değişmeksizin kaldı. Türkçe dilini seçsem de ana menü ingilizce alt menülerde Türkçe. Sizce buna nasıl bir çözüm yolu bulabilirim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba çapanoğlu,

Samsung Electronics Türkiye olarak, sadece yetkili distribütörlerimiz tarafından Türkiye’ye getirilen cihazlara destek verebilmekteyiz. Yurt dışından satın almış olduğunuz cihazların, Türkiye’de kullanımı, onarımı ve teknik destek konusunda destek veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Konu ile ilgili cihazınız için satın almış olduğunuz bayi ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

3 Comments
Galaxy Note
Eğer model değişmiyorsa odinden türkiye ROM'u atabilirsiniz.
arslannnnnnn
Active Level 6
Galaxy Note
Hocam iyi akşamlar. Bende aynı sorunla karşılaştım. Android 12 yükledikten sonra ayatlar ingilizce oldu. Uzaktan destek filan işe yaramadı. (Telefon Türkiye kayıtlı, samsung tr garantili) neyse en iyisi sıfırlayayım dedim yedekleme yaptıktan sonra sorun düzeldi sizde deneyebilirsiniz bir arkadasada yardımcı oldum çözdü sanırsam oda
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba çapanoğlu,

Samsung Electronics Türkiye olarak, sadece yetkili distribütörlerimiz tarafından Türkiye’ye getirilen cihazlara destek verebilmekteyiz. Yurt dışından satın almış olduğunuz cihazların, Türkiye’de kullanımı, onarımı ve teknik destek konusunda destek veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Konu ile ilgili cihazınız için satın almış olduğunuz bayi ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD