cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Note 10 cihazımı kullanırken sayfalar kendi kendine aşağı yukarı gidiyor

(Topic created on: 02-04-2021 02:36 AM)
321 Views
metamfetamin
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar, samsung note 10 telefonuö var. Bu aralar mesela whatsapp telegram gibi sohnet kanallarında yukardaki eski yazışmaları okurken sayfa kendi kendine en aşağı iniyor ve ya yazarkem klavye kapanıyor. İnstagramdayken sayfa kendi kendime yenileniyor. Opera tarayıcıdan kendi kendine atıyor. Pubg oynarken oyındam atıyor. Sebebini bilen veyahut buna benzer sorun yaşayan var mı? Ne yaptıysam çözemedim. Telefonu da fabrşka ayarlarına sıfırlamak istemiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba metamfetamin,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
eaglevision
Active Level 7
Galaxy Note
Eskiden Note cihazlarda retina takibi vardı sanki hala var mı bilmiyorum. Gözlerinizi takip edip sayfayı otomatik kaydırıyordu. O tarz bir özellik açık olabilir mi?
metamfetamin
Beginner Level 4
Galaxy Note
valla bilmiyorum ki, dediğiniz gibiyse bile oyundan atma ve sayfayı kapatma olayı neden oluyor acaba?
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy Note
Note 10 kullanıyorum dediğiniz sorunları hiç yaşamadım. Takibi için kayıt oluşturabilirsin
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba metamfetamin,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD