Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG note 10 PLUS

(Topic created on: 08-27-2022 08:48 PM)
401 Views
efrz
Active Level 6
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar merhabalar. 4 gündür telefonum ara ara kendi kendine dokunmatiklere basıyor. Ekran koruyucuyla alakalı herhalde dedim çıkardım ekranı bir güzel sildim ama hala aynı. Böyle bir durum la karşılaşan birisi var mı. Sebebi nedir. Videoda çektim bu şekilde yapıyor.

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
efrz
Active Level 6
Galaxy Note
Nerden yapılıyor
BeyazAdam
Active Level 3
Galaxy Note
Manyetik telefon kutucu kılıfları veya su damlaları bu şekilde sorun oluşturabilir. Bu yazdıklarım yönü ile sorun yoksa dokunmatikte arıza olup olmadığını test edin, testi uygularkende sorun oluyorsa servise verin.
Telefon ekranının önce bir fiziksel temizliğini yapın (gözlük bezi gibi bir bez ile temizce silin) sonra telefon arama klavyesinden *#0*# (yıldız, kare, sıfır, yıldız, kare) tuşlayarak telefon test menüsüne girip dokunmatik ekran testi (touch) yapın.Screenshot_20220827-204001_HwModuleTest.jpgScreenshot_20220827-203928_HwModuleTest.jpg
efrz
Active Level 6
Galaxy Note
Dostum telefonu çok titiz kullanan birisiyim su manyetik vs bi sıkıntı yok. Bunu yaptım Bi sıkıntı cikmadi
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba efrz,

Konu ile ilgili, aşağıdaki kontrolleri yapabilirsiniz.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Sorun halen çözülmezse;

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD