cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S pen bağlantı sorunu

(Topic created on: 03-25-2022 05:30 PM)
345 Views
NecatiAkbaş
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Son güncellemeden sonra s pen bağlantısı kurulmuyor. Şarja takınca "S Pen bağlantısı kesildi. Tekrar bağlamak için buraya dokunun" diyor ama nafile. Bağlantı sağlanmıyor. S pen sıfırla yaptım, yine aynı. Lütfen yardım edin 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy Note

Uygulamalar - Ayarlar - Genel Yönetim - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla yap bir ihtimal belki düzelir. şarjı doluysa olmuyorsa eğer yedekleyin bilgilerinizi sıfırlayın  telefonu eğer yinede olmazsa  servise gitmen gerekir 

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Verilerinizi yedekleyip cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlama nızı öneriyorum sıfırlama işlemi sayesinde yazılımsal hatalar çözülebiliyor lar
Galaxy Note
S pen in şarj olmasını bekleyin galaxy note kullanmıyorum ama galax tab s7 lullanıyorum çok uzun süre temassız işlemler kapalı kaldığında veya cihaz spenden uzun süre ayrı kaldığında şarjı bitiyor. Şarj olmasını biraz bekleyince otomatik bağlanıyor. Umarım sizdeki sorun da bu kadar basit bir durumdur
0 Likes
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy Note

Uygulamalar - Ayarlar - Genel Yönetim - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla yap bir ihtimal belki düzelir. şarjı doluysa olmuyorsa eğer yedekleyin bilgilerinizi sıfırlayın  telefonu eğer yinede olmazsa  servise gitmen gerekir 

0 Likes