cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Reklam çıkıyor

(Topic created on: 02-03-2023 08:35 PM)
466 Views
s12345678910
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Benim telefonumda sürekli reklamlar çıkıyor.Galeri de dahil hangi uygulamaya girersem gireyim reklam çıkıyor ve reklamdan çıktığımda uygulama kapanıyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardım edebilir misini?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba. Önemli veri varsa yedekledikten sonra cihazı sıfırlayın. Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sıfırladıktan sonra cihazdaki sorun düzelmez ise yetkili servis merkezine teslim edip kontrol ettirin. Samsung servisi hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayın. 4447711

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy Note
Bir uygulama sürekli reklam gönderiyor
0 Likes
Galaxy Note
Apk olarak yüklenen uygulamalara göz atın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Virüs taraması yapın program indirip. Samsungun kendi programı Bi halta yaramıyor mcaffe
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy Note

Telefonunuza virüs bulaşmış. Önce Samsung'un kendi anlaştığı program ile tarayın bir şey bulamazsa başka program indirip deneyin.

0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy Note
Reklam çıktığında kapamadan 3 cizgi ( III ) tuşuna basarsan hangi uygulamadan olduğunu görebilirsin.
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba. Önemli veri varsa yedekledikten sonra cihazı sıfırlayın. Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sıfırladıktan sonra cihazdaki sorun düzelmez ise yetkili servis merkezine teslim edip kontrol ettirin. Samsung servisi hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayın. 4447711
0 Likes