- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-09-2022
02:57 PM
(Last edited
03-09-2022
02:59 PM
by
Manavgat
) in
Merhaba
Bir aylık Note20 Ultra kullancısıyım. Samsung ailesine yeni katıldım sayılır yani. Şöyle bir kaç problem yaşıyorum.
Bütün kişilerim Google hesabımda yer almaktadır. Her android telefonumda senkronize bir şekilde bu kişilere erişim sağladım. Bir sıkıntı yaşamadım hatta telefonumun markasına göre örneğin Huawei hesabıma veya telefonun kendi belleğine de doğrudan senkronize edebildim. Kişileri taşımaktan bahsetmiyorum.
Note20 Ultra kullanmaya başlayınca Samsung Account'u da aktif ettim. Telefonda bütün senkronizasyon işlemleri aktif ancak. Google hesabımda yer alan kişiler Samsung hesabıma eşitlenmiyor. Kullanıcı kılavuzunda yer alan arayüzler ile benim telefonda gördüğüm arayüz de birebir aynı değil. Örneğin varsayılan kayıt yerini seçmek gibi bir seçenek yok kişileri yönet kısmında. Kişileri yönet kısmında sadece Google hesabımdaki rehberi taşıyabiliyorum Samsung hesabıma ancak bu sefer Google'dan kaybolmakta. Ben kaybolsun istemiyorum ancak şunu da denedim sırayla önce tüm kişileri Samsung hesabıma sonra da telefonun dahili hafızasına aktarıp Google hesabımla senkonize ettim. Ancak eşitleme yapmasına rağmen kişiler sadece tek hesapta görünmeye devam ediyor.
Rehberi aynı anda iki hesapta göremeyceksem kişi kartlarının içinde neden depoloma konumları gibi ayrı bir seçenek var. Yani zaten tek bir yerde tutabiliyorum kopyalama gibi bir seçenek sunmuyor telefon. İşin içinden çıkamadım.
Umarım bilen biri vardır. Android 12 telefon bu arada.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 06:38 PM in
Galaxy NoteMerhaba Sonayaksupheli,
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 06:38 PM in
Galaxy NoteMerhaba Sonayaksupheli,
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD