Resolved! Solved

Original topic:

Oncelille selamlar

(Topic created on: 08-02-2021 11:37 AM)
604 Views
Samsung_S24
Expert Level 1
Options
Galaxy Note

Cihazim note 10 lite sizce  ısınma  sıkıntısı yaşayan  var mi oyunlarda 75 dereceye  kadar notmal diyorlar fakat ben 35 derecelerde görüyorum  günlük  kullanimda cihazin ömrünü  etkiler mi ve android 12 takriben  ne zaman gelecek

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Kızılırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Samsung2233,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

target=_blankhttp://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Galaxy Note
Oyuna 45 e kadar gördüm fazlasını görmedim 75 diyen kimse güzel sallamış telefon yanar
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Galaxy Note
Banada öyle geldide
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
75 derece de parçaların yanmaması için telefon kendini kapatır zaten ayrıca 75 derece nasıl yapılır ki işlemci sorunlu olması lazım 😂😂😂😀😀😀😀
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Galaxy Note
Yani telefon kaca kadar dayanir günlük kullanimda ve sagligini etkiler mi
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Galaxy Note
Gunluk dedigim de 1 2 kere instagram telegram ve 10 11 saat veren bir oyun
0 Likes
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
35 derece çok iyi. Android 12 dahalık tanıtılmadı, sanırım beta şuan ve test edilmeye ve geliştirilmeye devam ediyor. Tahminimce Eylül ayında tanıtılır. Samsung ilk olarak S21 serisine verecektir. Ama Note 10 Lite'a çok geç geleceğini sanmıyorum tahminimce 2022 Ocak-Şubat aylarında alacaktır.
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Galaxy Note
Ha bide ilgimi ceken youtube videoları
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Galaxy Note
Sizde hangi cihaz var
0 Likes
Samsung_S24