Original topic:

Note20Ultra

(Topic created on: 07-29-2021 02:21 AM)
223 Views
Alberk
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Merhabalar. 120hz olduğu için Note20Ultra almıştım ancak bu özelliği sadece %10 olarak kullanabiliyorum çünkü çoğu şeyde adaptif olduğu için hala desteklemiyor. Gerçek 120hz desteği ne zaman gelicek ve kararlı sürüm yazılımları ne zaman gelicek. Çevreme telefonumu öneremez oldum. Hala kamera olarak performansı tam değil, yazılımları daha gelmedi. Bu işleri acil çözmeniz lazım #samsung 

4 Comments
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba,

Bu güzel önerilerinizde sizi haklı buluyorum, umarım Samsung güncellemeler ile daha iyi hale getirir.

Bu uygulama üzerinden düzenli olarak hata raporu göndererek ve ya geri bildirimde bulunarak Samsung'a bildirirseniz, ileride bu dediğiniz şeylere çözüm getirilebilir.

Maalesef ki bizim elimizden bunları bildirmekten başka birşey gelmiyor.

Umarım ileri de ki güncellemeler ile bu durumlar çözülür 😊
0 Likes
diplomat61
Active Level 3
Galaxy Note
Note 20 ultradan memnun musunuz
0 Likes
Alberk
Active Level 3
Galaxy Note
Şuan için değil. Ön sipariş verip 13bin lira vermiştim. Kesinlikle parasının hakkını vermiyor. Keşke iphone alsaydım.
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Alberk,

Belirtmiş olduğunuz durumları incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​