Original topic:

Note 8 bixby

(Topic created on: 01-30-2020 08:14 PM)
1225 Views
Çağtay
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Samsung note 8 bixby voice kapatmak için ayarlara giriyorum ama sadece bu kadar çıkıyor.Bu sorunu nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Çağtay,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
23 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
bixby tuşuna tıkla>sonra sağdaki 3 noktaya tıkla >sonra setting e gir>ordan voice wake-up yazan yere tıkla ordan kapat😉
0 Likes
Çağtay
Active Level 1
Galaxy Note
yaptım ama ekran kilitliyken kendi kendine dinlemeye geçiyor komple kapatmak istiyorum
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
ozaman yine dediğim yerleri izle ama son voice wake up a değil voice responseye tıkla ve ordan never a tıkla
0 Likes
Çağtay
Active Level 1
Galaxy Note
dediğiniz yere geldim ama never diye seçenek yok bende internetten bakıyorum bixby home ayarlarına basınca bir sürü şey çıkıyor ordan direk bixby voice kapanıyor ama bende çıkmıyor
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
yapabildinmi
0 Likes
Çağtay
Active Level 1
Galaxy Note
söylediğin yerlere geldim tıkladım ama kilit ekranında kendi kendine dinlemeye geçiyor
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
pardon yanlış yazmışım automatic listeningten yapacaksın never ı
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
bixby tuşuna tıkla>sonra sağdaki 3 noktaya tıkla >sonra setting e gir>ordan automatic listening ten never a bas
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
oldumu
0 Likes