- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-30-2020
07:02 AM
(Last edited
12-30-2020
07:13 AM
by
User0000005
) in
Merhaba not 8 kullanıcıyım son güvenlik yama güncellenmesinden sonra telefonumun ahize sesi duyulmayacak şekilde azaldı bu sorunu düzeltilmesi için yapılabilecek bir güncelleme veya bir kod uygulaması varmıdır? bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum ve bu konuda acil yardım talep ediyorum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 01:39 PM (Last edited 12-30-2020 01:40 PM ) in
Galaxy NoteMerhaba troy01,
Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Hoperlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, cihaza farklı bir sim kart takarak deneyiniz. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Yedekleme işlemlerinin görsel anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 07:18 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 07:25 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 07:41 AM (Last edited 12-30-2020 07:44 AM ) in
Galaxy NoteUygulama ismi: volume booster goodev
uygulama arka plan da açık olması lazım ki işlevini yapsın arka plan da açık olan uygulamarı kapattığınız da eğer bildirim çubuğunda gözüküyor sa aktif demektir öyle de olması gerek ama eğer kapattığınız hâlde yoksa arka plandan atmayınız.
uygulamayı açtıktan sonra vol. kıs mı telefonun ses seviyesini gösterir ama boost. yazan kısım uygulamanın ses arttırma kısmı dır. Ben de %15 de siz deneyerek arttira bilirsiniz en fazla %40 a kadar arttırın çünkü gerçekten çok fazla ses artışı veriyor ses çıkan yerler den cızırtı çıkabilir tabi kolay kolay olmaz dediğim gibi ben %15 de kullanıyorum siz tabiki deneyerek ayarlabilirsiniz.
TEŞEKKÜRLER
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 07:45 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 08:22 AM in
Galaxy NoteYARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 08:26 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2020 09:25 AM in