Original topic:

Note 8 Ahize Sesi

(Topic created on: 12-30-2020 07:02 AM)
4094 Views
troy01
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Merhaba not 8 kullanıcıyım son güvenlik yama güncellenmesinden sonra telefonumun ahize sesi duyulmayacak şekilde azaldı bu sorunu düzeltilmesi için yapılabilecek bir güncelleme veya bir kod uygulaması varmıdır? bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum ve bu konuda acil yardım talep ediyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba troy01,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Hoperlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, cihaza farklı bir sim kart takarak deneyiniz. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Yedekleme işlemlerinin görsel anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

20 Comments
ZeD07
Active Level 1
Galaxy Note
Play Store üzerinden ses arttırıcı bi program adı vereyim istersen ben yıllardır kullanıyorum gerçekten de hakkini veriyor? Denemiş olursun
0 Likes
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
ahize duyma sesini yükseltiyorsa tabiki isterim
0 Likes
ZeD07
Active Level 1
Galaxy Note
kullandigim kadarı ile ses çıkan her yeri arttırıyor.

Uygulama ismi: volume booster goodev

uygulama arka plan da açık olması lazım ki işlevini yapsın arka plan da açık olan uygulamarı kapattığınız da eğer bildirim çubuğunda gözüküyor sa aktif demektir öyle de olması gerek ama eğer kapattığınız hâlde yoksa arka plandan atmayınız.

uygulamayı açtıktan sonra vol. kıs mı telefonun ses seviyesini gösterir ama boost. yazan kısım uygulamanın ses arttırma kısmı dır. Ben de %15 de siz deneyerek arttira bilirsiniz en fazla %40 a kadar arttırın çünkü gerçekten çok fazla ses artışı veriyor ses çıkan yerler den cızırtı çıkabilir tabi kolay kolay olmaz dediğim gibi ben %15 de kullanıyorum siz tabiki deneyerek ayarlabilirsiniz.

TEŞEKKÜRLER
0 Likes
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
teşekkür ederim deneyeceğim
0 Likes
ZeD07
Active Level 1
Galaxy Note
RICA EDERİM NE DEMEK.
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA .
0 Likes
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
kullandım ama maalesef ahize sesini yükseltmiyor yinede ilginiz için çok teşekkür ederim
0 Likes
ZeD07
Active Level 1
Galaxy Note
Bu sorunu çözemediği için üzgünüm en kısa zaman da sorunun olmasını dilerim. IYI GÜNLER DILERIM
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba, Samsung Members ana menüsüne gelin > yardım alın sekmesine tıklayın > Interaktif kontrollere basin ve hoperlör seceneğine girip test ediniz(ilk hoperlörü sonra ahizeyi test eder) Eğer yine duyulmuyorsa veya sorun varsa Cihazinizin en yakın Yetkili servise verip kontrol ettirmenizi öneririm.
0 Likes
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
testi yaptım fakat herhangi bir ariza tespit edilmedi belirttiğim gibi güvenlik güncellemesi yaptıktan sonra ahize duyma sesi azaldı telefonu fabrika ayarlarına çevirmende birde işe yaramadı