Arkadaşlar araştırma yaptım cihazım note 20 ultra sürüm olarak goglede onue 7 diyor ama cihazı 5 gösteriyor bu genel bir şey mi View Post
Arkadaşlar araştırma yaptım cihazım note 20 ultra sürüm olarak goglede onue 7 diyor ama cihazı 5 gösteriyor bu genel bir şey mi View Post
İşlemci:Samsung Exynos 4 Dual 4210 1.4 GHzRam:1 gbHafıza 16 gbEkran:5.29 inç Super amoled ekran 60hz 285 PPıArka Kamera 8mp ön kamera 2mp 480p... View Post
Samsung Note 10 Lite One Ui 7 ye google sistem güncellemesi geldi View Post
Samsung note 10 lite ı one ui 5.1 den one ui 7 ye yükselttim (detaylar gelicek) Arkadașlar telefon çag atladì resmen x... View Post
Note 10 cihazım var başka cihazlarda ara aktif edilemiyor bağlantı hatası diyip kapatıyor neden olabilir acaba? View Post
noW View Post
Arkadaşlar merhaba, eskiden kullandığım Samsung Note 10 telefonum vardı. Yaklaşık 3 yıl önce ekranı bozuldu. O zamanlar 8 bin TL ücret istedikleri... View Post
OneUI 4.1'e güncellenmemiş fişek gibi Note10+ ile hayırlı hafta sonları dileriz ;) View Post
Bunlar da benim cihazlarım. içlerinden sadece S9 ve S10 5Gyi sattım çünkü Note tutkunu biri olduğum için onlara alışamadım ve Note10+'ya geçiş... View Post
User | Likes Count |
---|---|
24 | |
13 | |
6 | |
6 | |
6 |