Original topic:

Note 4 x Lineage OS

(Topic created on: yesterday)
32 Views
Enes_S24
Expert Level 5
Options
Galaxy Note

image

Öldüğünü sandığım note 4 telefonuma lineage OS kurdum telefon baya akıcı oldu , Android 11 olduğu için şuan bütün uygulamaları destekliyor elinizde eski bir telefon varsa lineage OS u denemenizi öneririm
10 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy Note
Eski cihazlar için iyi geliyor .
ÖzgürMcy
Active Level 6
Galaxy Note
Aralarda sorunlar hatalar verebilir bu da sistem olarak belli ediliyor ama bencede böyle eski telefonlara daha iyi yakıştı benimde olsaydı bende yapabilirdim ama ben hayata boyunca rot atmadım cihaza tehlikeli birşey
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 5
Galaxy Note
Tehlikeli olsa nolacak note4 var telefonda android 5 var son sürüm. Bende s7 edge var andoid 8 yükdüydü hiç rot atmamıştım alışınca hepsini deniyorsun sonra hevesin geçiyor. Farklı romlar attım 11 12 13 14 farklı yazılımlar en tutarlısı linageos
ÖzgürMcy
Active Level 6
Galaxy Note
Öyle diyorsun da başka herhangi cihaz sürümü olsun google pixel samsung görünümü şeklindeki olsa bile satılamaz olur
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 5
Galaxy Note
Yo sonra s7 edge sürümlerini yükledim hatta android 6 7 8 sonra yurtdışındakiler türkiye'dekiler falan . Iyıce sıkılınca türkiye'nin kendi resmi romunu yükledim android 8 herşey eski haline döndü mobil veri vs simkartta bir sıkıntı olmadı çünkü 3 ay kadar s7 edge kullanmak zorunda kaldım. Zaten satmaya kalksan herkes ölü fiyat veriyor . Zararı oldu mu evet oldu yedekleme yapıp kendi yazılımını kopyalasam iyiymiş onu yapmamıştım. Bu yüzden tabiki knox sayacı tetiklendi ve s7 edge nin arkasındaki nabız-O² ölçer çalışmadı tek sıkıntısı oydu. Satayım diyorsun 500 lira veriyorlar bende 2 yaşındaki oğluma verdim 2 senedir heryerini çizdi sağını solunu sürttü hala mükemmel durumda ama baya sağlam yapmışlar. 3 4 saat kadar ekran süresi veriyor kamerasını hala aşırı beğeniyorum özellikle pro modu 12mp olsa dahi çok çok iyi
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy Note
Zaten telefonu normalde kullanmıyorum biraz zevkine yükledim ekranı 2k YouTube videosu izlerim belki arada
0 Likes
MistaLova
Active Level 8
Galaxy Note
Spen çalışıyotmu düzgün?
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy Note
S pen çalışıyor ama temassız komutlar yok , S note vs de yok indirmek lazım
0 Likes
Seydanur6136