cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 3 N9005 İçin Uygulama ¿?

(Topic created on: 07-20-2024 05:42 AM)
253 Views
SamsungCihazSahibi
Active Level 6
Options
Galaxy Note
Merhabalar Eski emektarı kullanmak istiyorum şöyle ki Android Auto yüklemek istedim ARMv7 harici yükleme yapamadım x86x64ARM indirip kurmak istediğim de ise hata vermekte Android 5.0 için çalışan Android Auto var mı yoksa destek kalktığı için bu tarz uygulamaları yükleyip kullanamayacak mıyız ? Şimdiden teşekkür ederim Members Ailesi ...

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
rifkican
Active Level 3
Galaxy Note
Android 5.0 sürümü için bilinen Android Auto uygulaması yok biliyorum. 3. Parti uygulamaları araştırabilirsiniz. Teşekkürler.

View solution in context

Solution
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy Note
Android Auto ARMv7 sistem ile yazılmamıştır.ARMv8 mimariye göre tasarlanmıştır

View solution in context

Solution
Galaxy Note

Arm v7a için android auto var ama android 8 ve üstü gerekiyor bunun için cihazına rom kurman gerekiyor ben gördüm android 11 romu var onu kurabilirsin

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Solution
rifkican
Active Level 3
Galaxy Note
Android 5.0 sürümü için bilinen Android Auto uygulaması yok biliyorum. 3. Parti uygulamaları araştırabilirsiniz. Teşekkürler.
Galaxy Note
Araştırmaya devam umarım alternatifi olanı bulur emektarı kullanabilirim...
0 Likes
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy Note
Android Auto ARMv7 sistem ile yazılmamıştır.ARMv8 mimariye göre tasarlanmıştır
Galaxy Note
İndirip kurduğum sitede armv7 ve armv8 olanlar vardı armv7 kuruluyor ama uygulama güncelleme istediği için kurulum gerçekleşmiyordu v8 indirdiğim zaman cihaza yükleme yaşamamıştım neyse ama alternatifi bulabilirsem emektarı kullanabilirim teşekkür ederim her 2nizede ...
0 Likes
Solution
Galaxy Note

Arm v7a için android auto var ama android 8 ve üstü gerekiyor bunun için cihazına rom kurman gerekiyor ben gördüm android 11 romu var onu kurabilirsin

0 Likes
Galaxy Note
N9005 Snapdragon işlemcili rom bulamadım bulduklarım ise hep bir hatadan bahsediyorlardı o sebeple rom yükleme olayına pek sıcak bakmıyorum Android Auto alternatifi arıyorum emektarı kullanmak için bakalım ne yapacağız c(:
0 Likes