Original topic:

Note 20 ultra

(Topic created on: 10-13-2021 09:19 PM)
362 Views
Berat1212
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Arkadaslar note 20 ultra urunu satin aldim qncak bu cihazda 5g özelligi varmi bilemiyorum internette var diyende var yok diyende var sizlere bi danismak istedim Tesekkurler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba, Galaxy Note 20 Ultra cihazları 2 ayrı model olarak satılıyor.

Ayarlar > Telefon Hakkında Bölümünde Model Numarası SM-N985F ise 4.5G desteklidir.

View solution in context

4 Comments
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba,

Cihaz 5G desteklesede, Türkiye de henüz 5G teknolojisi kullanıma sunulmadığından dolayı, ve 2023'te kullanıma sunulacağı için, 5G özelliğini 2023'te ki ihaleye kadar kullanamazsınız ne yazık ki.

İşe yaradıysa çözümü kabul edebilirsiniz.
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba, Galaxy Note 20 Ultra cihazları 2 ayrı model olarak satılıyor.

Ayarlar > Telefon Hakkında Bölümünde Model Numarası SM-N985F ise 4.5G desteklidir.
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy Note
Toprak hesabın kopyalandı dikkat et (ben verda)
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba
Bu soruyu üst seviye yetkililere sormanızı öneriyorum uygulamalar ekranına gelin Samsung Menderes uygulamasını bulun tıklayın girin altta yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekler içerisinde soru sor yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sormak istediğiniz soru seçeneğini bulun ve tıklayın bunun için diğer soru seçeneğine tıklayabilirsiniz gelen sayfa içerisine de bütü
Soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin soruyu gönderdiğiniz zaman yetkililer mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere bir geri dönüş sağlayacaklardır n
Ilk başta uygulamanın adını yanlış yazmışım Kusura bakmayın Samsung members olacak