cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 20 ultra yazilim sonrasi dokunmatik sorunu

(Topic created on: 04-11-2023 08:13 PM)
1016 Views
Yusufffpolat
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Evet sorunum devam ediyor cozum saglamaya calisiyorum bugun telefonum dokunma optimazasyon yapılmalı gibi bildirim aldim uzaktan baglanti yapilmisti hata bildirimi gonderip ara guncelleme isteyin demislerdi bana yollanan yanitlar sadece uzaktan erisim icin arayin vs vs zaten yapilan seyi tekrar yaptirtiyorlar ota oraya yonlendiriyor oraa oraya anladagim kadariyla destek de hic bir ise yaramiyor bi puan versem destek hattina sunduklari cozumden dolayi 10/0 verirdim. Samsung pismanliktir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Yusufffpolat,

Talebinize istinaden, yetkili birimlerimiz tarafından arandınız ancak tarafınıza ulaşım sağlanamamıştır. Tüm talepleriniz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
17 Comments
Yusufffpolat
Active Level 3
Galaxy Note
Sifirladim teknik servis once yazilim atalim dedi garantisi yok ddiyince ekran degistirelim dedi takilma olan ekran nasil degistirilicek bende istemedim dune kaadaar calisan ekran simdi calismiyor .
Yusufffpolat
Active Level 3
Galaxy Note
K ullanamıyorum! kadem in doku nm atiğinde hiç bir şey yok kalemle nereye kadar
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Olsun,o şekilde kullan.Bir sorun olursa cihazı yeniden baslatırsın.
0 Likes
Yusufffpolat
Active Level 3
Galaxy Note
Kaalem dokunmatigi sorunsuz calisiyor ama parmagimla dokundugum yerlerde kismi olarak takilma yasiyorum
Yusufffpolat
Active Level 3
Galaxy Note
Aradilar beni sonra arastiricaz 5-10 dk donuceklerdi sozde hala donmediler nasıl destek ama mükemmel
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Tamam dönerkerse sorunun çözülür,ana çözülmezse teknik servise götürürsün,tamam mı unutma!
0 Likes
Yusufffpolat
Active Level 3
Galaxy Note

Ya arkadaşlar dalga konusu oldum iki gün önce samsung aradı bu konu hakkinda arastirma yapip size donus yapicam dediler donuss suresi iki gunu gecti hata bildirim rappru gonderdim **bleep** yanitlanabilen sorulari yanitlayim iki tane hata bildirim raporumu hala yanitlamadilar. Sorun cozulene kadar devam bana biri cikip sizden kaynakli diycek kanitliycak ya da alicak bu ttelefonu cozum sagliycak. 

BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy Note
Benim bir hata raporuma 1.5-2 ay sonra geri dönüldü. Onda da Samsung Members üzerinden değil Galaxy Wearable üzerinden hata raporu gönderin (yine Members'a yönlendiriyor) o zaman inceleyebiliriz dediler. 😃 Dedikleri gibi yaptım ve yine 2-3 hafta bekledikten sonra aradığım cevaba ulaştım.
Yusufffpolat
Active Level 3
Galaxy Note
Ya stabil uzaktan erisim yollayin serrvise yollayin sifirlayin yaptim ben bunlarin hepsini olmuyor iste . Yazilim sonrasi dokunmatik sorunum ddevam ediyor sozde donucekler bana