Resolved! Solved

Original topic:

Note 20 ultra pil ve aşırı ısınma sorunu

(Topic created on: 05-07-2021 09:04 PM)
930 Views
HalitNart
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Dün Vatan bilgisayardan aldığım Samsung Note 20 ultra telefonumu akşam kurdum. Önceki telefonumdan tüm verileri aktardım. Aktarım sırasında o kadar isindi ki inanamadım. Korktum da. Bir kaç güncelleme de yapıldı sonrasında ısındikca ısındı. Şarj fuldü sabah %40 lara kadar düşmüştü. Sabah biraz kamerayı inceledim 5 10 dk sonra telefon yine ciddi bir şekilde isindi ve şarjı çok hızlı bitti. Arka planda hiç bir uygulama bırakmıyorum, ekran da çok parlak değil. Neyse şarj ettim ve 7 saatte sarjimin %70 i bitmiş bile. Hem ısınma sorunu hem de pil beni çok soğuttu çok şaşırdım açıkçası. Ayrıca ultra ağır çekim modu da korkunç derecede kötü çekiyor. Note 20 ultra gibi bir telefonda hiç beklemediğim problemler bunlar. Hayal kırıklığı oldu açıkçası...

17 Comments
HalitNart
Active Level 1
Galaxy Note
Sanırım hata yaptım ben de. Yilar evvel daha s5 ilk çıktığında almıştım onda da çok pişman olmuştum iPhone almadığıma bu sefer de bu tarz bir sorunla karşılaşınca hayal kırıklığı oldu. Pandemi dolasiyla servisler kapalı sanırım ama ilk işim mümkünse iade yoksa günde 2 3 defa şarj edeceksem ne anladım bu telefondan. Aşırı ısınması da cabası. Yazık bu telefona
0 Likes
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy Note
Ben daha 10 dk önce normalde oynamam ama telefonu test için ara sıra pubgye girerim 45 dereceleri görüyor telefon hemen iadeye gonderin o cihazda yüksek ihtimal kronik sorun var sorunları göndermeden önce videoya çekin ve iade istediğinizi özellikle belirtin ki çoğu zaman size sormadan onarım yapıyorlar eğer öyle bir durum olursa dava açma hakkınız olsun
HalitNart
Active Level 1
Galaxy Note
Çok teşekkür ederim Ömer bey, dediğiniz gibi yapacağım iade hakkımı kullanmaya çalışayım. Bende 42 dereceleri gördüm ama dün akşam ilk kurduğumda muhtemelen 50 derece üstü biseydi. Umarım değişim yaparlar çözülür bu sorun
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy Note
50 derece üstü olduğunu veya 50 derecelere yakın olduğunu video ile kanıtlayın yoksa 42 derece sıcaklık servisin görüşüne göre normal bir sıcaklık.Samsungun kendi uygulaması var perf Z diye o uygulamayla **bleep** sıcaklık ölçümü yapabilirsiniz biraz kamerada uğraşın gece modunu kullanabilirsiniz örneğin çünkü işlemciyi en üst düzeyde o kullanıyor üst üste fotoğraflar çekin ardindan telefonun sıcaklık verilerini **bleep** olarak videoya alın elinizde mutlaka kanitiniz olsun evinizde farklı sıcaklık ölçen alet varsa daha sağlıklı olur ben de yoktu ondan dolayı ölemedim onunla uygulama üzerinden ölçtüm cihazı iyice kontrol edin bir sorun varsa belli eder zaten çok geçmeden direk servise gonderin harici durumda hakkınız olsa bile Samsung çok ugrastiriyor
HalitNart
Active Level 1
Galaxy Note
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. Kamera kullanırken ciddi anlamda ısınma oluyor gerçekten. Pil de çok hızlı tükeniyor. Bunları kayıt altına alıp ileteceğim servise umarım değişim yaparlar sorun çözülür
JamesSwing
Active Level 7
Galaxy Note
Ben S20 Ultra kullanıcısıyım bende bu tür sorunlar olmuyor.
HalitNart
Active Level 1
Galaxy Note
Note 20 ultra da olan bir kronik sorun da olabilir umarım çözülür
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba HalitNart,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD