Original topic:

Note 20 Ultra

(Topic created on: 10-21-2022 12:17 PM)
313 Views
Başkent06
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar Bi arkadaşım da note 20 ultra var satıyor 12 GB Ram olanı note 20 ultra da 12 gb olan versiyonu varmı yurt dışı exnoys işlemci cihaz almayı düşünüyorum. 

11 Comments
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy Note

burda alıp almayacağını mı soruyorsun bizlere? senmi alcaksın

Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Ben alcam ustam ya o satıyor da
0 Likes
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Evet çok şikayet duydum ama kararsız kalıyorum almakta
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Valla hocam herkes bişey diyor ya 990 işlemci çok sıkıntılıymış çok şikayet var ama note 20 ultra yıda çok beğeniyorum şuan s 21 plus kulanıyorum
0 Likes
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Evet bende de exnoys 2100 var şuan s 21 plus kulanıyorum note 20 ultra ya geçeyim diyorum
0 Likes
Halil_97
Active Level 8
Galaxy Note
Note 20 ultra daha iyi bende kullaniyorum hatta cihaz alirkende s21+ da seceneklerimden biriydi.Note 20 ultrada kasma donma olmuyor ama bilmeniz gereken 2 husu var birincisi note 20 ultrada 5 g yok s21+ da var ve ikinci olarak note 20 ultra android 13 guncellemesinden sonra guncelleme almicak s21 + cihazi android 15 e kadar yukselicek.Olunlu yani olarakda noten20 ultrada kalem var edge ekran ve WQHD+ çözünürlüğe sahip karar sizin.
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Hocam benim alacağım yurt dışı note 20 ultra 5 g var bide 12 gb Ram olan modeli
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
S 21 plus da yurt dışı benim pasaporta kayıt ettircem 3 bini buluyor bende o yüzden imei atılan model note 20 ultra ya geçeyim diyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Bence Samsung Galaxy Note 20 Ultra model cihazı almayın şu anda kullandığınız cihazı kullanmaya devam edin