- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-07-2021
05:01 PM
(Last edited
02-07-2021
05:06 PM
by
user0000011111
) in
Merhaba, Note 20 Ultra Exynos kullanmaktayım. 120Hz FHD+ kullandığımda Ekran Açık Süresi aşağı yukarı 4.5 - 5 saat oluyor. 60Hz WQHD+ çözünürlükte kullandığımda ise aşağı yukarı 5 - 6 saat bir Ekran Açık Süresi almaktayım. Kısacası gün içerisinde telefonumu şarj etmeden günü bitiremiyorum. Telefonum güncel ve yaklaşık 1 aylık bir cihaz. Yabancı Topluluk forumlarında okuduğum kadarıyla bu sorun çoğu kişide mevcut. Benden başka böyle Ekran Açık Süresi alan var mı? Bununla ilgili bir optimizasyon güncellemesi yayınlanacak mı?
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 05:18 PM in
Galaxy NoteGüncelleme beklemenin yanında şunları da yapabilirsiniz.
- Orta düzey güç tasarrufu veya adaptif güç tasarrufu.
- Kullanmadığınız zamanlarda konum, bluetooth, nfc gibi özellikleri kapatınız.
- Kullanmadığınız veya nadiren kullandığınız uygulamaları uyku modu veya derin uyku moduna alabilirsiniz.
- Karanlık tema veya karanlık mod kullanmanızı öneririm pili daha az harcar.
Ek olarak interaktif kontrollerden pil durumunuza bakabilirsiniz. Ayrıca samsung members üzerinden hata raporu gönderebilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 06:26 PM in
Galaxy NoteŞöyle söyleyeyim ben de akıllı bileklik kullandığım için bluetooth hep açık. parlaklığı kendim ayarlıyorum ve maksimum yarıya geliyor diyebilirim. **bleep** bildirim almam gerekenler harici de uygulamaları derin uyku moduna aldım. 3400 mAh telefonum ve bu şekilde ortalama 6.5 ekran açıklığı alıyorum oyun oynamıyorum sosyal medya vs şeklinde.
İnteraktif kontroller kısmında pilinizde iyi yazıyor mu ona bakın. Eğer normal veya kötü yazıyorsa size en yakın servise gidin. Eğer iyi yazıyorsa bence gelecek güncellemeyi bekleyin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 05:18 PM in
Galaxy NoteGüncelleme beklemenin yanında şunları da yapabilirsiniz.
- Orta düzey güç tasarrufu veya adaptif güç tasarrufu.
- Kullanmadığınız zamanlarda konum, bluetooth, nfc gibi özellikleri kapatınız.
- Kullanmadığınız veya nadiren kullandığınız uygulamaları uyku modu veya derin uyku moduna alabilirsiniz.
- Karanlık tema veya karanlık mod kullanmanızı öneririm pili daha az harcar.
Ek olarak interaktif kontrollerden pil durumunuza bakabilirsiniz. Ayrıca samsung members üzerinden hata raporu gönderebilirsiniz.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 06:19 PM in
Galaxy NoteOtomatik aydınlık ve karanlık mod kullanıyorum. Watch 3 kullandığım için de Bluetooth sürekli açık durumda duruyor. Şu anda 2 saat 34 dakikalık Ekran Açık Süresi görüntülüyorum ve şarjım %55. Sizce bataryada bir sorun var mıdır, yoksa ekran süresi olması gerektiği gibi mi?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 06:26 PM in
Galaxy NoteŞöyle söyleyeyim ben de akıllı bileklik kullandığım için bluetooth hep açık. parlaklığı kendim ayarlıyorum ve maksimum yarıya geliyor diyebilirim. **bleep** bildirim almam gerekenler harici de uygulamaları derin uyku moduna aldım. 3400 mAh telefonum ve bu şekilde ortalama 6.5 ekran açıklığı alıyorum oyun oynamıyorum sosyal medya vs şeklinde.
İnteraktif kontroller kısmında pilinizde iyi yazıyor mu ona bakın. Eğer normal veya kötü yazıyorsa size en yakın servise gidin. Eğer iyi yazıyorsa bence gelecek güncellemeyi bekleyin.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 07:05 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 06:27 PM in
Galaxy Notepil süresi ve kamera performansı olması gerektiği gibi değil. S Pen için almıştım zaten. S21'in de S Pen destekleyeceği kesinleşince cihaz değişim kampanyasından S21 Ultra aldım. yoğun olmayan kullanımda 3 gün, standart kullanımla 2 günü çıkartıyorum. memnunum.
S9+'ta yaşadım aynısını. ilk aldığım andan beri pil süresi kötüydü. güncellemelerle düzeleceğini düşünmüyorum Note 20'nin pil süresinin.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 07:01 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2021 08:45 PM in