Original topic:

Note 20, 5 Ağustos'ta Sunulacak

(Topic created on: 07-06-2020 04:38 PM)
228 Views
enteIferidun
Expert Level 5
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi, genellikle her şubat ve ağustos ayında, S ve Note serilerinin yeni cihazları tanıtılıyor. Önümüzdeki ağustos ayının 5'inde de Note serisinin yeni cihazı Note 20'nin tanıtılması planlanıyor. Aynı zamanda, bu cihazlarla birlikte yeni bir teknoloji olarak sunulan ve kullanıcılar tarafından merakla beklenen, The Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G cihazlarının da yayımlanması bekleniyor.

image

Galaxy Note 20'nin Özellikleri ve Fiyatı

Note 20'nin, beklentilere göre, 120Hz'lik tazeleme hızına sahip ve 2K çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. Cihaz, Snapdragon 865 Plus/Exynos 992 işlemci, 16 GB RAM, 512 GB depolama alanı ile gelecek.

Cihazın Note 20 ve Note 20 Ultra olmak üzere iki varyansı bulunacak ve sırasıyla fiyat etiketlerinde, tahmini olarak, $999 ve $1299 yazacak.

Galaxy Note 20'den Beklentileriniz Neler?

Cihaz, henüz tanıtılmadığı için özellikleri ve fiyatı doğru olmayabilir. Bu durumda, sizin cihazdan özellikleri ve fiyatı bakımından beklentiniz nedir?
Yorum atarak, tartışmaya katılabilirsiniz.

4 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy Note
bu arada 5 ağustos da galaxy watch 3 de tanıtılacak note 20 yi beğenmedim hayal kırıklığı daha fazlasını beklerdim ve kamera tasarımı pek begenmedjm
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy Note
Ben de daha fazlasını bekliyordum, fakat daha yayımlanmadığı için özelliklerinde farklılık olabilir. :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
5G bağlantılı telefonlar bu sene Türkiye ye gelmeyecek.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy Note
Zaten, daha çok cihazın özelliklerinden bahsettiğim için ülkemize ayrıca değinmedim ama, yine de bilgilendirme eklediğiniz için teşekkürler :)