Original topic:

Note 10 plus.

(Topic created on: 08-23-2022 12:33 PM)
332 Views
fatalfocus
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Merhaba dostlar. Tlfonumda mevcut olan kamera çekimi ekran görüntüsü gibi bir çok fotoğrafın yok olduğunu gördüm. Yedekleme yerlerine baktım orda da yok nasıl kendiliğinden silindi. Hiç bu gibi sorunla karşılaşan oldu mu? 

Bir ihtimal son güncellemeden sonra olmuş olabilir. Çözüm önerisi varmı acaba? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır

View solution in context

3 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
fatalfocus
Active Level 3
Galaxy Note
Çok sağol
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Önemli değil Sen de sağ ol 🙂